Ağına düşürdüğü yaşlı erkekleri öyle bir dolandırdı ki...

Güncelleme Tarihi:

Ağına düşürdüğü yaşlı erkekleri öyle bir dolandırdı ki...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 10:51

New York Post gazetesinin haberine göre, 19 yaşındaki Alexandra Martinez zengin ve yaşlı erkekleri dolandırırken yakayı ele verdi. Martinez önce bir bara gidiyor ve uygun anın gelmesini bekliyordu. Kendinden yaşça büyük bir kişiyle tanıştıktan ve sohbet ettikten sonra ise birlikte bir eve veya otele gitmeyi teklif ediyordu.

Haberin Devamı

Martinez, birlikte olduğu kişiyle o akşam kalacakları yere geldiklerinde ise hep aynı taktiği kullandı. Ağına düşürdüğü yaşlı erkeklerin içkilerine ilaç atıp onları uyuttu ve çevresinde 'yükte hafif, pahada ağır' ne varsa çaldı.

ÇEKİRGE BİR ZIPLAR, İKİ ZIPLAR...

New York'un Brooklyn ve Manhattan bölgesinde oturan 5 erkeği aynı yöntemle dolandıran Martinez'in, şimdiye kadar çaldıklarının arasında neler yok ki.. Tam 31 adet pahalı marka saat, akıllı telefonlar, ziynet eşyaları ve yaklaşık 58 bin dolar.

Ağına düşürdüğü yaşlı erkekleri öyle bir dolandırdı ki...

KURBANLARINI NASIL SEÇİYORDU?

Peki Martinez dolandıracağı kişiyi nasıl seçiyordu? Bir barda, her önüne gelen kişinin zengin ve soyulabilir olmadığını o da biliyordu. Genç kadınının ve suç ortağının yakalandıktan sonra verdiği ifadede, kurbanlarını seçerken onların giyim ve kuşamına dikkat ettiği özellikle de taktıkları saate göre belirlediği ortaya çıktı. Martinez, 50 bin dolar kefalet parası ödeyerek serbet bırakıldı. 

Haberin Devamı

Ağına düşürdüğü yaşlı erkekleri öyle bir dolandırdı ki...

 İlgili haberler:

Dikkat! Banka hesaplarınız boşaltılabilir!

Kullanıcılara bir e-mail geliyor. Maili merak edip açtığınızda da bilgisayarınız Nijeryalı dolandırıcıların eline geçiyor. Dolandırıcılar bir programla tüm klavye harketleri ve şifrelerinizi ele geçiriyorlar. 

Haberin Devamı

 Bedava güzellik peşindeki dolandırıcılar

İstanbul'un lüks semtlerindeki güzellik merkezlerine dolandırıcılar müşteri gibi gelip dolandırıp kaçıyor. Fakat bu dolandırıcılık para için değil güzellik uğruna yapılıyor. Kadınlar önce istedikleri işlemi yaptırıyorlar sonra cüzdanım arabada bahanesiyle gidiyorlar. 

Haberin Devamı

Dolandırıcılar Seda Sayan'ın adıyla para istiyor

 Dolandırıcıların hedefi bu kez ünlüler, ünlülerin adını kullanarak vatandaşlara 'para ödülü' kazandınız gibi mesaj atıyorlar. Bunlardan biri de Seda Sayan. Ünlü şarkıcı hayranlarını uyardı "İnanmayın" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!