Hayat Şarkısı dizisinin 19. bölüm fragmanında büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı dizisinin 19. bölüm fragmanında büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 08:37

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Hayat Şarkısı 19. bölüm fragmanını yayınladı. Salı akşamı ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı'nın yeni bölümünde Hülya'nın geçmişi ortalığı karıştırıyor. Gerçekleri öğrenen Hüseyin, Cem'in başına silah dayıyor. Hayat Şarkısı 19. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 19. bölümde yer yerinden oynayacak. Hüseyin ve Cem karşı karşıya geliyor. Hülya ise geçmişinin başına dert olmasından dolayı çok pişman. Peki sonuç ne olacak? Hayat Şarkısı 19. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananları sizler için derledik.

Hüseyin gerçekleri öğreniyor....
Gerçekleri öğrenen Hüseyin, silahın namlusunu Cem'e yöneltiyor... Hayat Şarkısı yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI 19. BÖLÜM FRAGMANI

 

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hülya'nın sırları ortaya çıkmaya başlıyor; Hülya yeni planlar için yola koyuluyor!

Ablası Nurgül’ün verdiği destek ile Filiz, sonunda Mehmet’i görme cesaretini bulmuştur. Kerim ve Hüseyin’in basketbol oynamakta olduğu tesiste bir fırsat bulup Ceylan’ın elinden Mehmet’i alır ve sevmeye başlar. Bu sırada Kerim’in yanına gitmekte olan Hülya ve Kerim bu sahneyi aynı anda görürler.

Haberin Devamı

Filiz, Kerim ve Hülya arasında geçen tartışmaya şahit olan Hüseyin, Mehmet’in Hülya’nın çocuğu olmadığını öğrenir. Kerim olanları anlatıp Hüseyin’i sakinleştirmeye çalışsa da fayda etmez. Hüseyin, Hülya’yı kendilerini kandırdığı için hiç affetmeyeceğini söyler ve bu durumu ailesine açıklamaya karar verir.

HAYAT ŞARKISI 18. BÖLÜM İZLE

 

 

BAKMADAN GEÇME!