Hayat Şarkısı 13.bölüm fragmanında Melek hakkında şok gerçek!

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 13.bölüm fragmanında Melek hakkında şok gerçek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 16:12

Hayat Şarkısı dizisinin 13. bölüm 2. fragmanını yayınladı. Melek ile ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıkıyor. Hülya'nın yeni planı ne olacak? Kerim ve Cem arasındaki gerilim artıyor. Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek... Salı akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde Hülya, Zeynep ve Cem'den intikam almak için tehlikeli bir plan hazırlıyor. Kerim ise Hülya'nın yanında dolaşan Cem'i bu sefer sert bir dille uyaracak. Hayat Şarkısı 13. bölüm fragmanı ve merak edilenleri derledik.

Hayat Şarkısı 13. Bölüm Fragmanı yayında! Herkes kartlarını açık oynuyor; Kerim ile Cem arasında büyük yüzleşme gerçekleşiyor!

Hülya ile Mahir'in yeni planının hedefi kim olacak? Hayat Şarkısı yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hüseyin ile Melek, tekrar görüşüyor; aldıkları haberle ikili derinden sarsılıyor!

Kerim’in, Filiz ile gizlice görüştüğünü öğrenen Hülya çok kızgındır. Kerim’e evden ayrılacağını ve Kerim’den boşanacağını söyler. Kerim, Hülya’nın her şeyi bildiğini öğrenir. Filiz konusunda hesaplaşırlar.

Haberin Devamı

Cem ile Zeynep, Hülya’ya kurulacak tuzak konusunda anlaşmışlardır. Cem, Hülya’yı arar ve görüşmek için baskı yapar. Hülya’nın verdiği para çalınmıştır ve Cem zor durumdadır. Hülya ile Cem, bir otel lobiside buluşmak üzere sözleşirler.

HAYAT ŞARKISI 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI 13. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!