Hayat Şarkısı 12.bölüm fragmanında Zeynep'ten şoke eden plan

Güncelleme Tarihi:

Hayat Şarkısı 12.bölüm fragmanında Zeynepten şoke eden plan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 16:12

Hayat Şarkısı salı akşamı çok konuşulacak bir bölümle ekranlara geldi. Zeynep, Hülya'nın yalanlarını ortaya çıkarabilmek için şoke eden bir plan gerçekleşmiştir. Bayram Cevher ise artık işlerden tamamen elini çekip emekli olma kararı vermiştir. İşte Hayat Şarkısı'nda yaşananlar.


Hayat Şarkısı bu hafta da bomba gibi bir bölümle ekranlara geliyor. Yeni bölümde Hülya, Zeynep'in tuzağına düşüyor. Şimdi işi çok daha zor. Bayram Cevher'i ise evde zor günler bekliyor. İşte Hayat Şarkısı'nda bu hafta yaşanacaklar.

Hayat Şarkısı 12. Bölüm Fragmanı yayında! Zeynep, Hülya'nın maskesini düşürebilmek için yeni bir oyun planlıyor! Hülya, Cem ile basında çıkan fotoğraflarından kendisini nasıl kurtaracak?  Hülya, Zeynep'in tuzağına düşüyor; ortalık hiç olmadığı kadar karışıyor!
 
Hayat Şarkısı 12. Bölüm İnternet Özel Fragmanı yayında! Bayram Cevher, emekli oluyor; köşk ahalisi canından beziyor! Emekli olan Bayram Cevher, ev işlerine girişiyor! Hayat Şarkısı yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!
 
HAYAT ŞARKISI İNTERNET ÖZEL FRAGMANI
 


İŞTE HAYAT ŞARKISI 12. BÖLÜM FRAGMANI

 
 
HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!
 
Hayat Şarkısı 11. Bölüm Yayında! Hülya, Kerim ile Filiz'in yeniden görüşmeye başladıklarını öğreniyor!

Kerim, tedavi için kliniğe yatan Filiz’in hem masraflarını karşılamakta hem de sağlığını yakından takip etmektedir.

Mahir, Hülya’yı bu yeni gelişmeler hakkında bilgilendirir. Hülya, Kerim’in Filiz’le görüştüğünü, üstelik bebek Mehmet’i görmesine izin vereceğini öğrenince deliye döner ve Filiz’den temelli kurtulma kararı alır.

Zeynep de bu arada Hülya’dan temelli kurtulma planları yapmaktadır. Cem’e bir daire vermesi karşılığı Hülya’ya tuzak kurmasını ister.
 

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle:
Yapım : Most Production
Yapımcı : Gül Oğuz
Uygulayıcı Yapımcı : Soner Güven
Genel Koordinatör : Gülay Budak Mercan
Yönetmen : Cem Karcı
Senaryo : Mahinur Ergun
Görüntü Yönetmeni : Aras Demiray
Genel Sanat Yönetmeni : Emine İnan
Sanat Yönetmeni : Pınar Yavuz
 
Oyuncular : Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)
 

BAKMADAN GEÇME!