Hande Subaşı eşi Can Tursan ile barıştı mı?

Güncelleme Tarihi:

Hande Subaşı eşi Can Tursan ile barıştı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 15:43

Geçtiğimiz günlerde aldıkları ani boşanma kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Subaşı ile Can Tursan çifti boşanmaktan vazgeçti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu ve tescilli güzel Hande Subaşı 2012 yılında görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Geçtiğimiz haftalarda aldıkları ani boşanma kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çift, geçtiğimiz hafta boşanmaktan vazgeçti. İşte detaylar…

Bodrum’da Kutlama!

Boşanma kararını avukatları aracılığıyla geri çeken çift, barışmalarını kutlamak için her yıl gittikleri ve yılın büyük bir kısmını geçirdikleri Muğla Akyaka’ya gittiler. Oradan da güzel oyuncu Hande Subaşı’nın annesinin yaşadığı Bodrum’a geçecekleri öğrenildi.

Hande Subaşı eşi Can Tursan ile barıştı mı

Hande Subaşı Kimdir?

Tescilli güzel Hande Subaşı, 21 Şubat 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Orta ve lise eğitimini Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesinde tamamladiktan sonra İstanbul Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümünden mezun oldu.

2005'te katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci oldu. Daha sonra Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve en iyi Ulusal Kostümü ödülünü aldı.

Subaşı, Adak, Kuşdili, Elveda Rumeli, Gelecekten Bir Gün, Güneşi Gördüm, Elde Var hayat, Anadolu Kartalları, Düşman Kardeşler Selin, Merhamet, Diriliş:Ertuğrul gibi bir çok dizide rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!