Hande Subaşı ile Can Tursan'ın boşanma davası ertelendi!

Güncelleme Tarihi:

Hande Subaşı ile Can Tursanın boşanma davası ertelendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 15:12

Ünlü manken Hande Subaşı, 4 yıllık eşi Can Tursan ile aralarındaki sorunları çözemedikleri için boşanamadı. Aile Mahkemesi hakimi aralarındaki sorunları çözmeleri için çifte süre vererek duruşmayı Mart ayına erteledi. Güzel mankenin mahkeme çıkışında göz yaşı dökmesi dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Miss Turkey 2005 birincisi olan güzel manken Hande Subaşı, 4 yıl önce evlendiği eşi Can Tursan ile yollarını ayırma kararı aldı. Subaşı ve Tursan çifti geçtiğimiz gün hakim karşısına çıkarak boşanmak istediklerini dile getirdiler.

Subaşı'nın eşi Can Tursan'ın Aile Mahkemesi'ne başvurduğu dilekçesinde, eşi ile arasında duygu ve düşünce birliği sağlanamadığını, sevgi ve saygı bağının yok olduğunu belirtmişti.

Hande Subaşı ile Can Tursanın boşanma davası ertelendi

Geçtiğimiz gün görülen mahkemede Hakim, “Boşanmakta kararlı mısınız?” diye sordu. Hande Subaşı ve an Tursan ise “Kararlıyız ancak henüz anlaşmaya varamadık.” dediler. Hakim, gizli görülen ve 15 dakika süren boşanma davasında "Sizi boşamıyorum. Sorunlarınızı çözmeniz için süre veriyorum. Sorunları halledin gelin" dedi.

Haberin Devamı

Mahkeme salonundan çıkınca habercilerin objektiflerine takılan Hande Subaşı'nın göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Hande Subaşı ile Can Tursanın boşanma davası ertelendi

Hande Subaşı kimdir?

Hande Subaşı, 21 Şubat 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 2005 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve birini seçildi. Bir çok film ve dizide rol aldı. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Aykız karakterini canlandırdı ve senaryo gereği diziye veda etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!