Evleneceksen Gel gündemi bu soruyla çalkalanıyor! | Evli misiniz?

Güncelleme Tarihi:

Evleneceksen Gel gündemi bu soruyla çalkalanıyor | Evli misiniz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 12:32

Sunuculuğunu Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın yaptığı ekranların sevilen izdivaç programı Evleneceksen Gel’de akıl almaz bir soru soruldu. Sorulan soru karşısında stüdyodakiler ve ekranları başındakiler şaşkınlık geçirdiler. İşte detaylar ve söz konusu o soru!

Haberin Devamı

Evleneceksen Gel’ de, hayatının aşkını bulup evlenmek için gelen damat adayı Mustafa bey, kendisine talip olarak gelen Özge hanımı tanımaya çalışıyordu.

Birbirlerine soru soran iki aday arasında bir anda garip bir diyalog oluştu. Damat adayı Mustafa bey, gelin adayı Özge hanıma sorular sorup tanımaya çalışırken “Evli misiniz?” diye sordu. Bu soru karşısında sunucu Uğur Arslan; “Nasıl evli misiniz?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Sorduğu sorunun tuhaflığını fark eden damat adayı, gülümseyerek “Pardon” dedi. Bu soru sunucu Seda Sayan da dahil olmak üzere tüm stüdyo kahkahalara boğuldu.

Uğur Arslan Kimdir?

Uğur Arslan, 3 Ağustos 1972 yılında İstanbul’ da dünyaya geldi. İlkokulu Karagümrük’ de Muallim Naci İlköğretim Okulu’ nda okudu. Lisede Orta Doğu Koleji’ nde eğitimini tamamladı. İlkokulda tiyatroya ilgi duymaya başlayan Arslan, erken yaşlarda tiyatrolarda rol almaya başladı. Spikerlik ve sunuculuk yapan Uğur Arslan müzik alanında da oldukça başarılı olmuştur. Şu an Seda Sayan ile birlikte bir izdivaç programı olan Evleneceksen Gel’ de sunuculuk yapıyor.

Haberin Devamı

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan (Aysel Gürsaçer; d. 30 Aralık 1961, Eyüp, İstanbul), Türk şarkıcı, dizi oyuncusu ve televizyon sunucusudur.

Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu. Uzun süre "b" sınıfı gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptı. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kızan Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim Gazinosu'na assolist olarak çıktı. Böylece ilk kez ciddi müzik eğitiminden gelmeyen assolistler dönemi başladı. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ı tavsiye eden film yapımcısı Türker İnanoğlu'ydu.

1978 yılının Ağustos ayında sahne alabilmek için mahkeme kararıyla yaşını büyüterek doğum tarihini 4 Ocak 1959 olarak değiştirdi.[1] Mayıs 1987'de ilk eşi Rıdvan Kılıç'la evlenen Seda Sayan, Aralık 1987'de boşandı. 1990 yılında evlendiği ikinci eşi Sinan Engin'den 1995 yılında boşandı. Bu evlilikten Oğulcan adında bir oğlu dünyaya geldi. Mahsun Kırmızıgül ile üç yıl süren bir birliktelik geçirdi. Üçüncü eşi Soner Yapcacık'la 25 Ağustos 1998'de evlendi ve Ocak 1999'da boşandı. Dördüncü eşi Tuncak Kıratlı ile Nisan 2000'de evlendi ve Ocak 2001'de boşandı. Futbolcu Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhan Şükür ile 2004 yılında evlendi ve bir yıl sonra boşandı. Türkücü Nihat Doğan ile nişanlanıp evliliğin eşiğinden dönen Seda Sayan, Türk halk müziği sanatçısı Onur Şan'la 1 Şubat 2008 tarihinde Çırağan Sarayı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından kıyılan nikâhla evlendi. Seda Sayan ve Onur Şan Şubat 2010 tarihinde boşanmışlardır.

BAKMADAN GEÇME!