Emina: Aşk bitmedi

Güncelleme Tarihi:

Emina: Aşk bitmedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2006 00:00

Mustafa Sandal'ın eski sevgilisi Emina Jahovic, "Aşk bitmedi ama ilişki bitti" dedi.

Haberin Devamı

Güzelliğin sınırlarını zorlayan 24 yaşındaki Emina Jahovic, kendi ülkesinde çok ünlü bir pop şarkıcısı... Hatta onun için Bosna’nın Penelope Cruz’u diyenler bile var. Ama en önemlisi, Mustafa Sandal’ın büyük aşkı! Geçtiğimiz haftalarda Sandal’la ayrıldığını açıklayan Emina, ilişkisini ve yaşananları Elele’ye anlattı. İşte bu röportajdan çarpıcı bir bölüm...

M

ustafa nasıl bir aşk adamı?

- Mustafa’yla çok mutluydum ve her zaman da çok güzel hatıralarım olacak onunla ilgili. Her anımız çok güzeldi.

n Dışarıdan birbirinize çok aşık görünüyordunuz. Ne kadarı gerçekti bunun?

- Öyleydi zaten. İlk defa kendim oldum bu ilişkide. Hiçbir şey yalan değildi. Zaten ayrıldıktan sonra da fotoğrafımız çekilmedi. Ama fotoğrafların olduğu her saniye gerçekti ve aşk vardı.

Haberin Devamı

n Nişanlanmıştınız değil mi?

- Yok nişanlanmadık, ama sembolik bir yüzük takmıştık.

n Basında sürekli evleneceğinize dair haberler yer alıyordu. Hatta geçtiğimiz 13 Temmuz’da evlenecektiniz.

- İnsanlar kendi istediklerini kendileri dile getiriyorlar. Ben kimseye bir şey söylemedim bugüne kadar. Bu benim ilk röportajım. İlk kez size konuşuyorum.

n Evlenmeyecek miydiniz? Siz mi istemediniz yoksa?

- Öyle bir şey gündeme gelmedi. Onu düşünmemi gerektirecek bir durum da olmadı.

n Neden bitti?

- Aşk bitmedi aslında. Ama ilişki bitti. Hissettim ve bitti. İlişkimiz bitince, her sonun bir başlangıç olduğunu anladım.

n Kırdı mı sizi?

- İlişki bitti...

n Mantık ayrılığı mıydı sizinkisi yoksa aşk acısı çekerek mi bitti?

- Çok üzüldüm. Ama hayatımı birileri için ağlayarak geçiremem. Diğer taraftan bir şeyin değeri varsa hiçbir zaman bitmez, ben öyle düşünüyorum. Kısmet bu kadarmış.

n Ayrıldığınıza pişman mısınız?

- Ben sadece yapmadıklarımdan pişmanlık duyarım, yaptıklarımdan dolayı değil. Zaten bu kararı çok düşünerek aldım. Hiç pişmanlık duymadım. Mutsuz, üzüntülü anlar yaşadım, ama sonradan mutlu olacağımı biliyorum.

n Onun için bir süre Türkiye’de kaldınız ve kariyerinizi bıraktınız...

- Kariyerimi bırakmadım aslında. Albüm için stüdyoda çalışıyordum. Bu yüzden zamanımı Türkiye’de geçirdim.

Haberin Devamı

n Peki tekrar başlar mı bu ilişki?

- Düşünmedim.

n Mesela kapınıza güllerle gelip yalvarsa...

- Ben de yalvarabilirim. Bana kimsenin gelip yalvarmasına gerek yok. İçimde hissedersem yalvarmasına bile gerek yok. Bu yüzden hiçbir zaman asla demem!

Marko yakın arkadaşım bile değildi

Son günlerde konuşulduğu gibi Sırbistan’ın en büyük bankası Delta’nın sahibinin oğlu Marko Mişkovic’le birlikte misiniz?

Bu konuda konuşacak bir şey yok aslında... 4-5 ay önce olan bir şey... Şehirden tanıdığım bir çocuk Marko. Aslında yakın arkadaşım dahi değil. Ama gelip bana "merhaba" diyen herkesle konuşurum ben. Onunla da üç defa falan selamlaşıp konuşmuşuzdur. Sadece o esnada çekilen bir fotoğraf. Bir yere bile gitmedik. Birçok arkadaşım var benim onun gibi... Ve Mustafa hepsini tanıyordu. Bir şey saklamadım ben sevgilimden...

Haberin Devamı

n Peki niye sevgiliniz olarak yazıldı?

Sonuçta o tanınmış ve ünlü biri... Marko benimle ilgilenen tek erkek de değil. Her zaman yanımda birçok kişi görünebilir. Bazen o erkek ailemden olabilir; erkek kardeşimin arkadaşı olabilir. Aynen Türkiye’de olduğu gibi, ben de ülkemde ünlü olduğum için magazin basını böyle yazdı. İnanın hakkımda böyle yalan haberler çıktığında çok utanıyorum.

BU AY ELELE’DE

Emina’nın sürpriz açıklamalarının devamı, Elele’nin ekim sayısındaki özel röportajda... Ayrıca Elele’nin yeni sayısında Cecile’den herkese 14.90 YTL. değerinde beş farklı renkte göz farı hediye.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!