Hadi gidelim

Güncelleme Tarihi:

Hadi gidelim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2023 13:07

Çocuklar için bu hafta sonu bir ‘Elf Müzikali’, oyunlarla süslenmiş masallar, yeni yıl çocuk festivali, macera dolu bir yolculuk, beş masalın kahramanlarının aynı sahnede buluştuğu bir oyun ve uzay temalı bilim müzesi var.

Haberin Devamı

ELFLER HERKESİ MUTLU EDECEK

Oyunumuzun kahramanı Tomy biraz bencil ve kendini beğenmiştir. Bir akşam evine gelen elflerle bir yolculuğa çıkar. Hem geçmişine hem de geleceğine giden Tomy bugününü kaçırmamak için elflerden yardım ister. Komik ve eğlenceli elflerin Tomy için yapacakları onun bencilliğinin yok olması için yeterli mi? ‘Christmas Carol’ isimli klasik eserden sahneye uyarlanmış ‘Elf Müzikali’ 7’den 77’ye izleyen herkesi çok mutlu edecek.

Hadi gidelim

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Tiyatrosu, İstanbul

Tarih: Bugün 

Saat: 12.00-14.00

Yaş: 3+

İletişim: (0216) 658 00 15

Ücret: 168 lira

‘HAYALLER YÜREĞİNİN GÜCÜNÜ GÖSTERİR’

Haberin Devamı

Hayalbaz Dede, gündüz gece demeden diyar diyar dolaşır, çocukların hayallerini gerçekleştirmek için elinden geleni yaparmış. Bir gün yolu, dört oyunbaz çocukla kesişmiş ve onların hayallerine rehberlik etmek için türlü masalları oyunlarla süslemiş. Tekerlemeleriyle, gölge oyunlarıyla, kâğıttan kuklaları, eğlenceli şarkılarıyla ‘Hayalbaz Kâşifler’ misafirlerine bir masal şöleni sunuyor.

Hadi gidelim

Yer: Trump Sahne, İstanbul

Tarih: Yarın 

Saat: 13.00-13.50/15.00-15.50

Yaş: 3+

İletişim: (0212) 348 78 40

Ücret: 196 lira

YENİ YIL FESTİVALİ BAŞLIYOR

Masal gibi büyülü bir dünyanın kapılarını aralayan yeni yıl çocuk festivali ‘Yeni Yıl Masalı’ bu hafta sonu tüm minikleri ve ailelerini bekliyor. Festivalde yılbaşı temalı atölyeler, orkestra, dans ve tiyatro gösterileri, sahne etkinlikleri, illüzyon şovları, sanat atölyeleri, yüz boyama, kuklalar, birbirinden eğlenceli fotoğraf alanları gibi 50’den fazla etkinlik olacak.

Hadi gidelim

Yer: Zorlu Center, İstanbul

Tarih: Bugün ve yarın  

Saat: 10.00-18.00

Yaş: Sınır yok

İletişim: (0212) 924 01 00 

Haberin Devamı

Ücret: 1 yetişkin+1 çocuk 850 lira.

DÜŞLER ORMANI’NA GİDELİM

Troller, Mutluluklar Ormanı’nda dünyadaki diğer tehlikelerden uzak, huzurlu bir hayat sürerken, müzikal turnesi için Düşler Ormanı’na gitmek üzere bir davetiye alırlar. Bu eğlenceli buluşmada iyimser Trol Puppy, karamsar Trol Çalı ve dostları sevimli Cooper, Bergenlar’la karşı karşıya gelecek. ‘Mamma Mia’ müzikalinin müzik ve danslarıyla başlayan macera dolu yolculukta mutlu olmanın yollarını bulmak hiç de zor olmayacak.

Hadi gidelim

Yer: Actor Studio Panora AVM, Ankara

Tarih: Yarın  

Saat: 17.00

Yaş: 3+

İletişim: (0212) 924 01 00 

Ücret: 169,5 lira

Haberin Devamı

MASAL KAHRAMANLARI BULUŞUYOR

Odeabank’ın kadın-erkek eşitliği kavramına dikkat çekmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Eşit Masallar’ projesinin tiyatro oyunu, minik tiyatroseverler ve ebeveynleriyle buluşmayı sürdürüyor. Aynı isimli kitap projesinden uyarlanan oyunda Sindirella, Rapunzel, Pamuk Kalpli Prens ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurbağa Prens yeni bir macerada bir araya geliyor. Beş masalın kahramanlarının aynı sahnede buluştuğu oyunda, yeniden yorumlanan hikâyelerle toplumsal cinsiyet eşitliği, doğa ve çevre konularına dikkat çekiliyor.

Hadi gidelim

Yer: Devlet Tiyatroları Üsküdar Tekel Sahnesi, İstanbul

Tarih: Yarın  

Saat: 13.30

Yaş: 3+

İletişim: (0216) 532 02 03

Ücretsiz

Haberin Devamı

UZAYDA BİR GÜN

Bursa’da Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde (GUHEM), uzayın, havacılığın ve bilimin gizemli dünyasında unutulmaz bir yolculuğa davetlisiniz. İnteraktif sergi alanları, simülatörler ve atölye programlarıyla her yaştan ziyaretçiye ilham veren, heyecan ve eğlence dolu bir uzay ve havacılık deneyimi bu. Türkiye’nin ilk interaktif uzay ve havacılık temalı bilim müzesi GUHEM’de bu hafta sonu buluşalım.

Hadi gidelim

Yer: GUHEM, Bursa

Tarih: Bugün ve yarın  

Saat: 10.00-14.00

Yaş: 4+

İletişim: (0224) 211 30 04

Ücret: Çocuk 31, yetişkin 61 lira.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!