Celebrities demez miyim!

Güncelleme Tarihi:

Celebrities demez miyim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2006 17:47

Bizler Türkiye’den sadece Lady Diana ve Prens Charles’ı takip ettik yıllarca..

Hatta çok iyi hatırlıyorum, ablam bir genç kız olarak ilk kuaför deneyiminde “Lady Diana” saçı istemiş ve kestirmişti.. Çok kıskanmıştım. Biraz büyüyünce ben de Lady Diana saçı kestirecektim işte! (Kestirebildim mi? Hayır!)

Lady Diana öldüğünden beri yerini dolduracak bir isim arayan İngiliz magazin basınının imdadına meğer Prens William çoktan yetişmiş. Biz Türkiye’de uzak kalmışız! J

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb2a5ef018fbb8f8af8fad

William’ın birkaç yıldır flört ettiği 25 yaşındaki Kate Middleton, ölçülü tavırları ve kendine has sade tarzıyla halktan onay almış görünüyor.

Kate, Kraliyet soyundan gelmiyor ama başarılı bir işadamıyla, hostes bir annenin iyi eğitim almış kızı. Hatta Prens William ile de İskoçya’nın en prestijli üniversitelerinden biri olan St. Andrews’da Sanat Tarihi okurken tanışmış. Daha doğrusu önce ev arkadaşı olmuşlar, sonra da arkadaşlıkları aşka dönüşmüş.

Tabii ben böyle söylüyorum; “aşk” falan.. William, yakın bir gelecekte evlenmeyi düşünmediğini söyledi çünkü.

Bakalım bakalım... (William, benden topu topu 6 yaş küçüktür ama annesinin kucağındaki ilk fotoğrafını dün gibi hatırlıyorum. Bakkalın önünden geçerken gazetede anne-oğul resimlerini görmüştüm. William annesinin kucağındaydı, bembeyaz giyinmişti. Hemen koşa koşa eve gidip anneme haber vermiştim.... Gazeteyi almış ve ayrıntıları aynı heyecanla okumuştu benim için.)

Türkçe konuşurken araya İngilizce kelimeler sıkıştıranlardan hiçbir zaman hoşlanmadım.. Onlar kendilerini ‘diğerleri’nden bir gömlek üstün sanırken, ben onları hep çok avam buldum. Ama geçen gün kuzenimle konuşurken kendimi İngilizce kelimeler serpiştirilmiş cümleler kurarken yakalayınca, çoooooooook çok utandım. Allahım beni korusun!

Yazımı yazarken de arada durup durup başa dönüyor ve kontrol ediyorum. Şimdiye kadar tek bir hata yakaladım; o da celebrities demişim, ünlüler yerine.. Hemen düzelttim!!!

/images/100/0x0/55eb2a5ef018fbb8f8af8faf
 Geçen yazımda size bahsettiğim Russell Brand’ten söz etmek istiyorum biraz da. Londra’nın Beyaz’ı diyeceğim diyemiyorum, Beyaz iyi aile çocuğu kalıyor yanında... Okan Bayülgen desem.......... o da değil. Okan da Russell’ın yanında uslu muslu bir şovmen! Russell Brand yalnızken bile sizi utandıracak kadar cüretkâr şovlarıyla dikkat çeken, kıyafetleriyle trend yaratan bir şovmen-sunucu...

Henüz 31 yaşında. Adını belki ilk benden duydunuz ama emin olun yakında daha çok duyacaksınız. Bu arada dar taytlarına da aldırmayın, gay değil. (Gay okuyucular için kötü, kadınlar için iyi haber! Sahi Serdar Bey’in gay okurları var mıdır acep? Varsa oranları nedir? Böyle bir istatistik yapılmış mıdır... Benim bunları yazmam ne ayıptır!!!)

Laf lafı açtı. Gerçek sanat (Modigliani ve bizim Rodin) bir başka yazıya kaldı.

Görüşürüz. (See you! J)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!