Arda Turan hakkında çıkan iddialara yanıt verdi!

Güncelleme Tarihi:

Arda Turan hakkında çıkan iddialara yanıt verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 14:46

Geçtiğimiz günlerde denemeden aldığı 25 bin Euro değerindeki kıyafetleri arkadaşlarına dağıttığı iddialarıyla gündeme gelen Arda Turan yapılan haberlere açıklık getirdi. Yıldız futbolcu “Denemeden kıyafet alacak para yok bende” dedi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Barcelona formasıyla sahalarda top koşturan milli futbolcumuz Arda Turan, önceki gün reklam çekimleri için İstanbul’a geldi.

Nike markasının milli takım için düzenlediği reklam çekimlerine geldiğini söyleyen ünlü futbolcu, “2 günlük reklam çekimimiz var, sonra işimizi bitirip döneceğim” açıklamasında bulundu.

Şu sıralar ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan kardeşi Okan Turan hakkında değerlendirme yapan ünlü futbolcu, “Okan öğrenme aşamasında, çok iyi çalışıyor. Ben performansından memnunum, ama tabi ki yönetmen ve senariste sormak lazım” dedi.

Arda Turandan iddialara yanıt

Denemeden kıyafet alacak para yok bende”

Haberin Devamı

Yakışıklı futbolcu geçtiğimiz günlerde 25 bin Euro yaklaşık olarak 82 bin TL’lik lüks marka kıyafetler aldığı haberiyle gündeme gelmişti.

Hakkında denemeden aldığı kıyafetler üzerine olmayınca Bayrampaşa’daki arkadaşlarına gönderdi iddialarıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Mahalledeki arkadaşlarına kıyafet dağıttığı konuşulan Arda Turan, kendisi ile ilgili yapılan haberlere açıklık getirdi.

Başarılı futbolcu, “Bunlar abartılacak şeyler değil, gönlümden geçiyor. Kardeşlerimin hepsi aslan gibi, bana ihtiyaçları yok”.

“Denemeden alacak kadar para yok, reklam falan kurtarmaz onları” diyerek esprili şekilde yapılan iddiaları yalanladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!