Alışveriş partisine hazır mıyız

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş partisine hazır mıyız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2010 00:00

16 Eylül gecesi İstanbul moda, alışveriş, stil, trendler, müzik ve küçük gastronomik hazlar tarafından fethedilecek. Zevk eşittir mutluluk denklemi İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde tekrar tekrar kurulacak. Bine yakın mağaza ve 570 marka Vogue Türkiye öncülüğünde düzenlenen Fashion’s Night Out etkinliğine katılıyor. Duyduk duymadık demeyin birbirinden güzel, alımlı ve seksi 50 model, etkinliğin tanıtımı için bugün Bağdat Caddesi’nde koşuya çıkıyor.

Yapana da izleyene de ter döktürecek bu koşunun fotoğraflarını Nihat Odabaşı bir vincin tepesinden çekecek. Öncesinde bizim için küçük bir prova yaptı. Dört modeli ve Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç’i Nişantaşı sokaklarında Dice Kayek tarafından tasarlanan Fashion’s Night Out tişörtleriyle fotoğrafladı. Domaniç ise bize FNO diye kısaltılan Fashions Night Out’un anatomisini anlattı

BUNUN ADI MODANIN SOKAK ÇIKARTMASI

Fashion’s Night Out geçen yıl tüm dünyada patlak veren ekonomik krizden sonra global bir moda kutlaması yapma fikriyle ortaya çıktı. Sokağın morale ihtiyacı vardı. Modanın pahalı kıyafetler giymekten ibaret olmadığını, isterse sektörü nasıl hareketlendirip herkesi motive edeceğini göstermek için yapıldı. Bu bir yerde modanın sokak çıkartması. New York’da başladı. Londra, Milano, Şangay, Bombay gibi 13 moda şehrinde devam etti. Her ülkede katılım üst düzeydi. Ünlüler, tasarımcılar, modeller, fotoğrafçılar, editörler ve trendsetter’lar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Mağazalar satışlarını yüzde yirmi oranında arttırırken birçoğu yeni müşteri kazandı. Geniş çaplı bir basın geri dönüşü alındı.

TASARIMCI MÜŞTERİ BULUŞMASI

Ve İstanbul’da 16 Eylül 2010 perşembe akşamı saat 18:00 ile 24:00 arasında Nişantaşı, İstiyePark ve Bağdat Caddesi’nde modanın alışveriş partisi düzenleniyor. Proje üzerinde dört aydır çalışıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli ve Kadıköy belediyeleri, Alışveriş Merkezleri ve Parekendeciler Derneği ve Birleşmiş Markalar Derneği söktör için güç birliği yapıyor. Bu aynı zamanda bir tasarımcı-müşteri buluşması. Çünkü mağazası olan tüm tasarımcılar mağazada hazır bulunacak. Arzu Kaprol’e gittiğinizde onunla, Mehtap Elaidi’ye gittiğinizde onunla tanışıp, birinci ağızdan stil önerileri alabileceksiniz. FNO tişörtleri Dice Kayek tarafından tasarlandı. İstanbullular modanın en büyük alışveriş partisine bu tişörtleri giyerek katılacak. Ama herkes kendi stilini konuşturacak. Tişörtler 16 Eylül’e kadar tüm mağazalarda satılıyor. FNO gecesi de mağazalardan ve Vogue standlarından da alabilirsiniz. Fiyatı 25 Lira. Unutmayın tişörtlerin satışından elde edilecek tüm gelir MEB Bakanlığı’na bağlı Ticaret Meslek Lisesi Parekende öğrencilerine burs olarak verilecek.

16 EYLÜL GECESİ HANGİ ÜNLÜ NEREDE

· Stil danışmanları Deniz Marşan ve Başak Dizer Fransez İstinye Park QUE’da stil danışmanlığı yapıyor.
· Yasemin Kozanoğlu İstinye Park Twist’te DJ’lik yapıyor. Fotoğrafçı Emre Ünal kalabalığı görüntülüyor.
· Bağdat Caddesi Beyaz Butik’te Zeynep Erdoğan, Ayşe Deniz Yeğin ve Aslı Güler, gelinlik seçiminiz için danışmanlık yapıyor.
· Siren Ertan Nişantaşı City’s’de konuklarla sohbet ediyor.
· Esin Maraşlıoğlu Nişantaşı Stefanel’de stilinizi oluşturmanıza yardımcı oluyor.
· Ayşe- Ece Ege İstinye Park Machka’da tişörtlerini imzalıyor.
· Berrak Tüzünataç, Nefise Karataş, Berguzar Korel, Hande Ataizi, Sinem Kobal ve Küçük Sırlar Ekibi’nin de birden fazla mağazayı ziyaret etmesi bekleniyor.

FNO'DA BUNLARI KAÇIRMAMAYA ÇALIŞIN

· İstinyePark’daki Vogue standında Absolut votkayla yapılan içinde koruk üzümü ve damla sakızı olan özel bir kokteyl ikram edilecek.
· Tod’s geceye özel uygun fiyatlı Shopping G Bag tasarladı, satışa sunuyor.
· MAC, mağazasında catwalk kuruyor, ünlü tasarımcılar DJ’lik yapıyor, Vogue editörleri makyaj önerileri sunuyor.
· Bilstore, Bora Aksu’nun geceye özel tasarladığı 50 adet Bil’s marka gömleği satışa sunuyor. Gecede Corvus şarapları ikram edilecek.
/images/100/0x0/55ea1f24f018fbb8f86c8d0f

· Brandroom’da DJ performansı eşliğinde alışveriş, pırlanta etiketli ürünlerde %50 indirim var.
· Burberry çekilişle trençkot hediye ediyor; şampanya ve kanepe ikramında bulunuyor; Vogue moda editörü Ece Sükan müşterilere stil danışmanlığı yapıyor.
· Lacoste, alışveriş yapan her 10’uncu kişiye bir adet Campanas Brothers tasarımı polo tişört hediye ediyor; Fransız müzikleri eşliğinde Fransız şarapları ikram ediyor; Burcu Esmersoy stil danışmanlığı yapıyor
· Nişantaşı A46’da modacı Tuvana Büyükçınar Demir’in geceye özel tasarladığı şapkalar satılacak. Oyuncu Ebru Akel’in stil danışmanlığı yaptığı gecede 500 lira ve üzeri alışveriş yapan herkese şapkalar hediye edilecek.
· Adidas’ta gece boyunca FG 97.7 DJ’leri alışverişe gelenleri coşturacak. Sürpriz hediyeleri ve özel ikramları sakın kaçırmayın.
· Louis Vuitton’da mağazaya gelen kişilerin fotoğrafları Vogue Flash sayfalarına basılarak hediye edilecek. Louis Vuitton’un Monogram Fleur de Jais koleksiyonunda yer alan çantalar ilk kez bu gece satışa sunulacak.
· Aydın Saat’in FNO’ya özel kampanyasında 1 saat alana, 1 Hip Hop saat hediye edilecek.
· BCBG/MAXAZRIA mağazasında canlı müzik eşliğinde alışveriş yaparken şık ikramlar sizi bekliyor olacak. FNO’ya özel yapacağınız alışverişlerde alacağınız 2. ürüne %25 indirim alabilirsiniz.
· Beymen Nişantaşı’nda gece boyunca Nino Franco Prosecco içki ikramlarından ve Absolut kokteyllerden denemek mümkün.
· Beymen Blender’da ise Dinamo FM DJ’lerinin müzikleri eşliğinde Absolut kokteyllerinizi yudumlayabilir ve yeni sezon Blender ürünlerini inceleyebilirsiniz.
· BNG o gece takı tasarımcısı Zeynep Erol’u ağırlayacak. Sunduğu özel indirim ve kokteyllerle kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Elde edilen gelir Tohum Türkiye Otizm Vakfı’na bağışlacak.
· Burberry’de geceye özel ikramlar ve şampanya eşliğinde alışveriş yapma fırsatını değerlendirdiğinizde bir Burberry trençkot kazanabilirsiniz.
· Hüsrev Gerede Caddesi’ndeki Burcu Olgun mağazasında Misela markasının yaratıcısı Serra Türker’den çok özel çantalar, Niyazi Erdoğan’dan erkek t-shirt’leri sizi bekliyor. Bengisu Gürel ve Burcu Esmersoy’dan da stil danışmanlığı alabilirsiniz.
· Cemil Gezer’de tüm mücevherlerde yüzde on indirim var.
· Damat/Tween’de Uomo Collezione’nin Genel Yayın Yönetmeni Alessandro Ferrari FNO gecesinde Damat Tween misafirlerine stil danışmanlığı yapacak.
· DKNY’ın Nişantaşı mağazasında DJ Can Hatipoğlu’nun Bağdat Caddesi’ndeyse Suat Ateşdağlı’nın müzikleri, çikolatalı armut lezzeti ve şampanya eşliğinde essiz bir alışveriş deneyimi vaad ediyor.
· Elle’de ayakkabı seçiminiz için moda editörü Mert Aslan’ın stil danışmanlığı yaptığı gecede %40 indirimden yararlanmayı ihmal etmeyin.
· Energie ve Miss Sixty’de Vogue stilini yansıtan geceye özel kombinler sunacak ve bu kombinleri satın alanlara sürpriz indirimler yapacak.
· Gap Born to Fit jean pantolonları yok satan Gap geceye özel “Zarf, lütfen” promosyonuyla alışveriş yapacaklara sürpriz hazırlıyor. Fashion’s Night Out bünyesinde 18:00-24:00 arası alışverişlerinizde %15-%50 arası indirim çeklerinden yararlanma fırsatı bulabilirsiniz.
· Yeni açılan Godiva mağazasındaki çikolatalı çilek ikramlarını mutlaka deneyin.
· Ünlü ayakkabı tasarımcısı Guiseppe Zanotti FNO gecesi 18.00-20.00 arası Nişantaşı’ndaki butiğinde sevenleriyle buluşacak. Şık ikramlar eşliğinde yapılacak buluşmada, tasarımcı isteyenlere ayakkabı imzalıyor olabilir.
· Hermès’in ünlü çantaları Birkin So Black!’le Kelly So Black! FNO için İstanbul’a geliyor.
· La Senza’da vitrinleri donatan pembe sutyenlerin FNO gecesi satışından elde edilen tüm gelir Türkiye Kanserle Savaş Derneği’ne bağışlanacak.
· Midnight Express’te tasarımcı Emel Kurhan DJ’lik yapıyor.
· Boyner’in Bağdat Caddesi mağazasında Cotton Bar markasının tasarımcısı Gamze Saraçoğlu ve Pi markasının tasarımcısı Mehtap Elaidi ile tanışabilirsiniz.
· Yine Bağdat Caddesi’ndeki Derimod’da sürpriz indirimler ve köfte ekmek ikramı var.
· Koton mağazalarında tüm ürünler yüzde 30 indirimli.
· Mavi etkinliğe katılan mağazalarını ziyaret eden ve alışveriş yapan herkese bir aksesuar hediye ediyor.
· Penti’de FNO için özel tasarlanan İstanbul temalı çoraplar satışa sunulacak. Sutyen, külot ve çorap şeklindeki kurabiyelerden tatmayı unutmayın.
· İstinye Park Sephora’da 16 Eylül günü tüm gün boyunca makyaj uzmanı Cem Bora müşterilere Fred Farraguia makyaj uygulaması servisi veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!