ABD'li komedyen Andy Dick'i bir Türk kurtardı

Güncelleme Tarihi:

ABDli komedyen Andy Dicki bir Türk kurtardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2013 15:48

Old School, Zoolander filmleri ve Amerikan ABC televizyonunda yayınlanan “Yıldızlarla Dans” (Dancing With The Stars) yarışması ile tanınan komedyen, Andy Dick, New York’ta katıldığı bir partide alkolü fazla kaçırınca imdadına Arzu Yönak isimli Türk yetişti.

Haberin Devamı

New York sosyetesinin sahil mekanı olan Hamptons kasabasındaki bir partide cep telefonunu ve cüzdanını kaybedip sarhoş ve beş parasız kalan Dick’i Arzu Yönak’ın sahiplenerek, üç gün boyunca ilgilendiğini ve daha sonra da uçağa bindirerek Los Angeles’teki evine gönderdiği ortaya çıktı.

ABDli komedyen Andy Dicki bir Türk kurtardı

New York Post gazetesinde yer alan haberde, alkol bağımlılığı ile bilinen komedyen ve oyuncu Andy Dick, iki hafta önce Hamptons’ta geçirdiği çılgın hafta sonu boyunca kadınlara tacizde bulunmuş, paparazzileri peşine takmış, katıldığı bir partide ortalığı birbirine katmıştı. Olay sırasında telefonu ve cüzdanını da kaybeden Dick’in daha sonra başına neler geldiği merak konusu olmuştu. Los Angeles’a dönüş uçağını kaçırdıktan sonra telefonsuz ve parasız haliyle ortada kalan Dick’in imdadına New York’ta moda yazarlığı ve modellik yapan Arzu Yönak’ın yetiştiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yaşananlarla ilgili Hürriyet’e konuşan Yönak, “Bazı sorunları olduğu halde çok sempatik bir insan. Halen görüşüyoruz. Tekrar tedavi görmeye başlamış. Kim olursa olsun, bir insanı o durumda bırakmayı istemezdim. En kısa zamanda başarılarıyla ilgili yeni haberler göreceğimize inanıyorum” dedi.

Alkol bağımlılığı sebebiyle 13 defa rehabilitasyona giren Dick, geçtiğimiz Mart ayında “Dancing With the Stars” programının 16’ıncı bölümüne yarışmacı olarak katılmasıyla birlikte iyileştiğini ilan etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!