300 dolara yatan manken dedikodusu

Güncelleme Tarihi:

300 dolara yatan manken dedikodusu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2004 15:41

Bugünkü (8 Haziran) Takvim gazetesinin birinci sayfasında yüzü mozaiklenmiş bir mayolu kadın fotoğrafı ve şöyle bir spot: “Mankenin utanç verici marifetleri - Mesleğini ayağa düşüren bir manken, 300 dolar karşılığında erkeklerle birlikte oluyor ve toplu fuhuş partilerine katılıyor. Üstelik 2 çocuk annesi olan bu utanmaz manken, eşinden bir süre önce boşandı.” Ama asıl, içeride, haberde bir cümle var ki, evlere şenlik...

Takvim’in Papatya ilavesinde “Magazin Servisi” imzalı, yani imzasız haber diyor ki:

“Mankenlik bütün eleştirilere rağmen en gözde mesleklerden biri... Kısa sürede para, şöhret ve prestij kazandıran bu meslek birçok genç kızın hayalini süslüyor.”

Haberin Devamı

Prestij lafına takılmadan sürdürelim okumayı...

“Rahat bir hayatın özlemiyle yanıp tutuşanlar, podyumlarda salına salına yürüyen güzel mankenlere imrenerek bakıyor. Ancak, arada ayrık otu gibi çıkan bazı art niyetliler (!) bu popüler mesleğe gölge düşürüyor, mankenliğin saygınlığını (!) yerle bir ediyor.”

“Aşağıda kimliği hakkında bazı ipuçları vereceğimiz ancak yeni Basın Kanunu gereği adını veremediğimiz manken, bu mesleğin yüz karalarından.”

“Üstelik kısa bir süre önce sona eren evliliğinden iki de çocuğu var... Podyumlarda herkesin bildiği ve her yerde dile getirilen iddialara göre, bu sözde manken 300 dolara erkeklerle birlikte oluyor, hatta toplu seks partilerine katılıyor.”

Tabii bu tariften ben bile anladım kimden bahsettiklerini. Buraya kadar çirkin bir dedikodu...

Haberin Devamı

Ama bundan sonraki cümle muhteşem...

SIKI DURUN...

Şöyle diyor imzasını kullanamayan meslektaşım:

Para için yapmayacağı şey olmadığı ifade edilen podyumların yüz karası, sadece bazı gazeteci ve televizyoncuları bundan muaf tutuyor!..”

Ne demek şimdi bu?

“Para için her şeyi yapar, ama bazı gazetecilerin ve televizyoncuların isteğini yerine getirmiyor!”

Başka bir anlamı var mı bu cümlenin?

Herkese var da, bize niye yok? diye mi kızmışlar?

*

Güya “bu rezil manken” hakkında, eski menaceri, “Genelevdeki kadınlar bile ondan daha namusludur” demişmiş.

Takvim, söz konusu mankeni linç etmeyi sürdüreceğini de müjdeliyor okurlarına:

Yarın: Bu mankenle birlikte olan iki futbolcu havaalanında karşılaşınca neler yaşandı?

*


Kimden bahsettiğinizi ben bile anladım, muhtemelen iyi bir avukat sizi bu haber yüzünden mahkûm ettirir.

Ama benim merak ettiğim gerçekten şu:

Söz konusu manken ne yaptı da, yahut da ne yapmadı da, bu kadar kızdınız?

Not: Söz konusu manken namuslu mudur, namussuz mudur, bilemem. Beni de ilgilendirmez ayrıca. Benim burada korumaya çalıştığım mankenliğin değil benim mesleğimin namusu. Ayrıca, aklıma takılan bir soruyu da sormadan edemeyeceğim: 300 dolar karşılığında erkeklerle bir geceliğine birlikte olmakla, 30 bin dolarlık cip karşılığında üç ay birlikte olmak arasındaki fark nedir?Namusun çizgisi nereden geçer? Senede on ‘sevgili’ değiştirip, birinden ev, birinden cip, diğerinden Paris’te alışveriş ‘jesti’ kabul eden mankenler hangi sınıfa girer?


ÖZÜR: ANA SAYFADAKI ANONS, TAMİN ETTİĞİNİZ GİBİ 'MEDYATİK LİNÇ' OLACAKTI, BİR YANLIŞ ANLAŞILMA SONUCUNDA 'LİNCH' OLDU. ARTIK ÇOCUKLARI UĞRAŞTIRMAMAK İÇİN BÖYLE BIRAKTIM...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!