Havalimanından maça

Güncelleme Tarihi:

Havalimanından maça
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 01:08

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün saat 13.00’te oynanacak karşılaşma için saat 11.00’de Diyarbakır’da olacak sarı lacivertliler, karşılaşmanın ardından zaman kaybetmeden 16.30 uçağıyla da İstanbul’a dönecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, Diyarbakır’da bir ilki gerçekleştirecek. Sarı lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası’nda Amed ile oynayacağı karşılaşmanın programı tarihe geçecek nitelikte... 

Direkt stadyuma...
Çünkü oyuncular uçakla Diyarbakır’a inip direkt stadyuma geçtikten sonra hiç dinlenmeden maça çıkacaklar ardından da hiç dinlenmeden geri dönecekler.

STAT: Seyrantepe DiSKi

SAAT: 13.00 YAYIN: A HABER

Kanarya, Amed deplasmanında

FENERBAHÇE, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bugün saat 13.00’te Diyarbakır’da karşılaşacağı 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Amed karşısında avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Bu sezon yoluna 3 kulvarda devam eden ve kupayı da müzesine götürmek isteyen sarı lacivertliler, bu maça özel önem veriyor.

FENER’E CUMHURBAŞKANI PROTOKOLÜ

DİYARBAKIR’da, Fenerbahçe için İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınacak. Sarı lacivertliler için acil güvenlik toplantısı yapıldığı öğrenildi. Bu doğrultuda Fenerbahçe kafilesinin, Cumhurbaşkanı’na uygulanan koruma tedbirleri ile korunacağı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!