Fenerbahçe'den Doğuş Grubu açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçeden Doğuş Grubu açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 10:13

Fenerbahçe'nin basketboldan sorumlu yöneticisi Ozan Balaban, Doğuş Grubu'nun erkek basketbol takımına sponsor olacağı iddiası üzerine açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü ile Doğuş Grubu arasındaki birleşme haberleri dün gündeme düşerken bu iddia Doğuş grubu tarafından yalanlandı.

Sarı lacivertli kulüpten de bugün ilk kez bu konuda bir açıklama geldi. Basketbol şube sorumlusu Ozan Balaban konu ile ilgili Hürriyet’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"HEM ŞAŞIRDIK HEM ÜZÜLDÜK"
"Bu haberler çıktığında hem şaşırdık hem de üzüldük. Ferit Şahenk çok iyi bir Fenerbahçeli. Başkanımızın da yakın dostu. Ne zaman istersek her zaman yanımızda. Fenerbahçe ve Doğuş arasında ne bir resmi görüşme ne de anlaşma yok. Bununla birlikte Darüşafaka Lige çok büyük bir renk getirdi. Aramızdaki maçlar büyük rekabete sahne oluyor. Oynadıkları maçlar keyif veriyor. Lig için Doğuş grubunun kattığı bu renk ortadayken böyle bir anlaşmanın olmadığını söylemeye bile gerek yok. Final Four’u aldığımız gün böyle bir haberin çıkmasını açıkçası manidar buluyorum."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!