Fenerbahçe için müthiş iddia!

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe için müthiş iddia
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 21:42

Halen Darüşşafaka'nın sponsorluğunu yapan Doğuş Grubu'nun gelecek sezon Fenerbahçe'ye destek vereceği iddiası büyük yankı yarattı. Sarı lacivertli camiada büyük heyecan yaratan bu haber üzerine Darüşşafaka Doğuş'un yöneticisi İbrahim Kutluay yazılı bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Son dönemde Avrupa'da basketbola en fazla yatırım yapan kulüpler arasında yer alan Fenerbahçe hakkında ortaya atılan bir iddia kulislere bomba gibi düştü.

Bazı internet sitelerinde yer alan haberde, halen Darüşşafaka'nın sponsorluğunu yapan Doğuş Grubu'nun gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe'ye destek vereceği ifade edildi.

İddia, basketbol camiasında ve özellikle de Fenerbahçe'de büyük heyecan yarattı.

Fenerbahçe için müthiş iddia
İBRAHİM KUTLUAY AÇIKLAMA YAPTI
Herkes bu haberin doğruluk derecesini araştırırken Darüşşaka Doğuş cephesinden önemli bir açıklama geldi. Yeşil siyahlı kulübün icradan sorumlu yönetim kurulu üyesi İbrahim Kutluay, Doğuş Grubu'nun önümüzdeki sezon Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın sponsoru olacağı ve Darüşşafaka ile işbirliğini bırakacağı iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Haberin Devamı

"HEDEF VE PLANLARDA DEĞİŞİKLİK YOK"
Kutluay tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:"Bazı internet sitelerinde çıkan ve Doğuş Grubu'nun önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın sponsoru olacağı ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı ile işbirliğini bırakacağı iddialarına dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileriyle dostluk ilişkilerimiz sürmektedir, ancak bahsi geçen şekilde bir görüşme ve anlaşma olmamıştır. Darüşşafaka Doğuş olarak gelecek sezona dair hedef ve planlarımızda bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz."

BAKMADAN GEÇME!