Fenerbahçe 3-1 KasımpaÅŸa

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 12, 2016 18:22

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın açılış maçında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 3-1 yendi. Sarı lacivertlilerin gollerini Diego Ribas (37), van Persie (45) ve Alper Potuk (76) attı. Titi'nin 45'te gördüğü kırmızı kartla maçı 10 kişi tamamlayan Kasımpaşa'nın tek sayısı ise 87.dakikada Sanharib Malki'den geldi.

Haberin Devamı

Stat: Ãœlker
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Kadlec, Ozan Tufan (Dk. 72 Mehmet Topuz), Nani, Diego, Volkan Şen (Dk. 73 Alper Potuk), Van Persie (Dk. 73 Fernandao)
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Bozhikov, Pavelka, Castro (Dk. 77 Ferhat Kiraz), Hakan Arslan, Tunay Torun (Dk. 46 Veigneau), Del Valle, Adem Büyük (Dk. 63 Malki)
Goller: Dk. 37 Diego, Dk. 45 2 Van Persie (penaltıdan), Dk. 75 Alper Potuk (Fenerbahçe), Dk. 87 Malki (Kasımpaşa)Kırmızı kart: Dk. 45 1 Titi (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 42 Omeruo, Dk. 60 Adem Büyük (KasımpaÅŸa), Dk. 22 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 38 Diego, Dk. 84 AlvesÂ

Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa

Haberin Devamı

DETAYLI PUAN DURUMU VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ

VAN PERSIE 11'DE, FERNANDAO YEDEK
Hafta içinde Amedspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında gol atmasına rağmen performansı eleştiri konusu olan Fernandao, Kasımpaşa maçına yedek başladı. Bu oyuncunun yerine Robin van Persie ilk 11'e girdi. Pereira, 73. dakikada 3 oyuncu değişikliği birden yaparak Ozan Tufan, Volkan Şen ve Van Persie'yi kenara aldı. Bu futbolcuların yerine Alper, Mehmet Topuz ve Fernandao girerken, taraftarlar Van Persie'nin oyundan çıkarılmasını protesto etti.



FENERBAHÇE 4 HAFTADA 5 PENALTI KAZANDI
Fenerbahçe, KasımpaÅŸa karşısında kazandığı penaltıyla son 4 haftada 5 kez beyaz noktaya gitti. Süper Lig'de 31 maç sonra 18. haftadaki EskiÅŸehirspor maçında penaltı kazanan Fenerbahçe, daha sonra oynadığı Çaykur Rizespor (2), Antalyaspor ve KasımpaÅŸa maçlarında da penaltı atışları elde etti. Sarı-lacivertliler, son 4 lig maçında da penaltı attı ve bunları gole çevirdi. Â
Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa
12 HAFTA SONRA GOL ATTI
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas, 12 hafta sonra golle buluşurken, bu sezon ligde 2. kez topu ağlarla buluşturdu. Takımının 37. dakikada ilk golünü kaydeden Diego, 9. haftadaki Galatasaray derbisinde de bir gol atmıştı. Diego'nun bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da bir golü bulunuyor. Penaltıdan fileleri havalandıran Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie ise bu sezon ligdeki gol sayısını 9'a yükseltti. Van Persie son 5 maçının 4'ünde ise fileleri havalandırmayı başardı. 

Haberin Devamı

STADIN Ä°SMÄ° TANITILDI
Karşılaşmadan önce Fenerbahçe'nin stadının yeni ismi sahaya yansıtılan sinevizyonla tanıtıldı. Futbolcular ısınırken sahanın ortasına kurulan sinevizyon gösterisi için ışıklar kapatıldı. Gösteride Fenerbahçe'nin tarihi anlatılırken, stadın yeni ismi olan Ülker'in logosu sahaya yansıtıldı. Taraftarlar da telefonlarının ışıklarını yakarak sinevizyon gösterisine katkı da bulundu. 

Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa
PEREIRA'DAN VOLKAN ÅžEN'E UYARI!
Maçın 27. dakikasında bir pozisyondan sonra sar-lacivertlilerin teknik direktörü Vitor Pereira, futbolcusu Volkan Şen'i uyardı. Volkan kendisine atılan pası alamayınca, Pereira oyuncusuna kızdı. Volkan da teknik direktörüne iki ellerine yana açarak karşılık verdi. Daha sonra maçın durduğu bir anda oyuncusunu yanına çağıran Pereira, Volkan'a uyarılarda bulundu. Portekizli teknik adam daha sonra oyuncusunu alkışlayarak motive etti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK
Fenerbahçe Kasımpaşa karşısına 4 futbolcusundan yoksun çıktı. Sarı kart cezalısı Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın yanı sıra, sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba da takımdan yerini alamadı.

KASIMPAŞA'DA 3 DEĞİŞİKLİK
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçen hafta oynadıkları Gençlerbirliği maçına göre 3 değişiklik yaptı. Lacivert beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Strahil Popov ile sakatlıkları bulunan Eren Derdiyok forma giymedi. Eren Derdiyok ve Popov'un yokluğunda Yonathan Del Valle ile Vasil Bozhikov oynadı. Kasımpaşa'da ayrıca, sakatlıkları bulunan Aydın Yılmaz ile Bangaly Koita da kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

HASAN ALÄ° CEZALI OLDU
Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Kasımpaşa maçının 21. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Milli futbolcu ligin 22. haftasındaki Bursaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!