Başkan Aziz Yıldırım efsane futbolcularla iftar açtı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Aziz Yıldırım efsane futbolcularla iftar açtı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 17:47

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki akşam Fenerbahçe 200 Derneğinin Kalamış By Balıkçı Restaurant'da efsane futbolcularla birlikte iftar açtı.

Haberin Devamı

Sarı Lacivertli takımın efsane ismi Cemil Turan, Müjdat Yetkiner ve Metin Mataracı'nın organize ettiği geceye Galatasaray'dan Öner Kılıç, Trabzonspor'dan Tuncay Soyak, Hami Mandıralı, Beşiktaş'tan ise Aydoğan Cevahir ve Zorbay Güntay'ınkatılması geceyi renklendirdi. Tüm kulüplerle kardeş olduklarını belirten Cemil Turan geçmişte tüm kulüplerin yönetici ve futbolcularıyla iftar yaptıklarını aynı düşünceyi tekrar geri getirdiklerini söyledi.

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Kudret Fikirli konuklara hitaben yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerine katılan Başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti. “Hedef 1 Milyon Üye “ projesi ile ilgili bilgilerin de verildiği iftar yemeği sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.

Başkan Aziz Yıldırım efsane futbolcularla iftar açtı

GECEYE ÜNLÜLER KATILDI
İftar yemeğine ilginin çok yüksel olduğunu belirten Cemil Turan davete katılan, Şenol Ustaömer, Özcan Kızıltan, Zafer Tüzün, Turan Sofuoğlu, Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk, Saffet Akbaş, Nurettin Yıldız, Ahmet Saral, Güvenç Kurtar, Bayram Yıldız, Sinan Yıldız, Yavuz Sarsan, Mehmet Mutlu, Burak Mataracı, Bülent Sarıgül, Ertuğrul Öncel, Ertuğrul Öncel, Adem Süzgün, Zorbay Gürtay,, Turan Tuncel, Umut Gezici, Ulaş Kılıç, Ahmet Yetkin, Cihan Yıldıran, Cem Pamiroğlu, Timuçin Çuğ, Alparslan Eratlı, Ali Kıratı, İbrahim Gümüştekin, Şevket Yılmaz, Kudret Fikirli, Tamer Elçi, Berk İlker Hayrioğlu, Prof. Mehmet Mihmanlı, Prof. Sevim Mihmanlı, Prof. Süphan Ertürk, Prof. Ömer Işık, Beşiktaş'tan Aydoğan Cevahir,, Kadıköy Salı Grubu Başkanı Erdoğan Toprak ve yönetimine teşekkür etti.

Haberin Devamı


Bu arada Sarı laciverti kulübün efsane ismi Cemil Turan ve Müjdat Yetkiner geceye katkılarından dolayı By Balıkçı Restaurant sahipleri Bayram ve Sinan Yıldız'a da teşekkür etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!