Aziz Yıldırım: 'Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaray'dır'

Güncelleme Tarihi:

Aziz Yıldırım: Bu ülkeye şikeyi getiren Galatasaraydır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 22:31

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli ekibin Antalyaspor'a deplasmanda 4-2 mağlup olduğu maçın ardından Galatasaray hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Aziz Yıldırım'ın çok sert açıklamaları;

Sıkıntı varsa ceza alırsınız. Fenerbahçe'nin ceza almayacağını ben söylüyorum. Fenerbahçe bu davada alacaklı. Şikenin en kralını Galatasaray yapmıştır. Ankaragücü 8-0, Malatya'ya giden arabalar...

3 Temmuz'da yaşanan bir ihlalin kumpasıyla yargılandık. Ben neyle yargılandım, silahlı örgütten yargılandık. 6222 yasayı çıkarttılar, şike yoktu onu sonradan dahil ettiler. Sonuç yeniden bozuldu, yeniden yargılanıyor, hepimiz için devam ediyor.



Yargıtay kararı onayladıktan sonra Fenerbahçe ve şahıslar olarak TFF ve o gün olan kişiler, UEFA'da olan kişiler hepsi hakkında dava açacağız. Juventus'un bu davalar sonrasında nerelere geldiğini hepimiz görüyoruz. UEFA çatırdayacak dedim gördünüz ne oldu.

18 futbolcuyla şike yapıldı denildi, kimseyi mahkemeye çağırmadılar. O futbolcular maçlardan sonra Trabzonspor için oynadık dediler. Bazıları bugün Trabzonspor'da oynuyor. Bunlar neden unutuluyor. Milli Takım 8 tane yedi üzüldük, Beşiktaş 8 tane yedi, üzüldük. Fenerbahçe 6 tane attı onlara. 6-0'ı unutmasınlar.

Haberin Devamı

Tarihlerinden neler yazdığını birlikte görüyoruz. Bu ülkeye şikeyi getiren Glatasaray'dır. Galatasaray Başkanı'nın dili açıldı. Söylediklerini yuttururlar. Beni kızıdırmasınlar. Galatasaray Kulübü'yle ilgili ifademiz var mı? Hayır. Onlar kendileri konuşuyorlar Bize saldırıyorlar. Galatasaray tarihi şikeyle doludur.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı kumpasla mı ilgileniyor. Mücadele edilir bunlar kazanılır, kaybedilir. Dava daha bitmedi biz hiçbirşey söylemiyoruz. 

'HOCAYLA KONUŞAMIYORSANIZ KABAHAT SİZİN'
Teknik Direktör Vitor Pereria'nın maçtan sonra konuşmamasının sorulması üzerine de Başkan Yıldırım, "Hocayla konuşamıyorsanız sizin kabahatiniz. Spor medyası olarak maçla ilgili sormuyorsunuz. Maçın dışında o ne oldu, bu ne oldu. Maç bittikten sonra maçla ilgili yorum isteyeceksiniz. Maç bitiminde maçla ilgili alırsanız ve o şekilde davranırsanız ondan sonra ayda bir toplantı yapar o da genel anlamda sizin sorularınıza cevap verir" diye yanıt verdi.

AMEDSPOR'U TEBRİK ETMEK LAZIM
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında takımın yanında olamayacağını aktaran Başkan Yıldırım, olayın büyütülmemesi gerektiğini söyledi. Amedspor'un sportif anlamda tebrik edilmesi gerektiğinin altını çizen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Türkiye Kupası'nda 8 takım içinde kalması, imkansızlıklar içerisindeki bir takımın bu noktaya gelmesi iyi bir şey. Biz spor yapıyoruz, bizim siyasetle hiçbir ilişkimiz yok. Ben bunu hep söyledim. Fenerbahçe üst kimliğimizdir bizim. Bu kimlik içerisinde her insan vardır. Futbolun güzelliğini göstermek için o arkadaşlar oraya gidecekler. Türkiye Kupası'yla ilgili düşüncemi biliyorsunuz. Yenmişiz, yenilmişiz hiç önemli değil. Bizim için önemli olan Fenerbahçe seyircisini Diyarbakır'a taşımak. Her iki takıma da başarılar diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!