Antalyaspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Antalyaspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 13:12

Spor Toto Süper Lig 20. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Antalyaspor’un evine konuk olacak. Merakla beklenen karşılaşma öncesi her iki takım da hazırlıklarını sürdürüyor. Peki, Antalyaspor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Kayserispor’u eleyerek çeyrek finale çıkan Sarı Lacivertli takım şimdi rotasını Spor Toto Süper Lig 20. Haftada Antalyaspor ile oynayacağı maça çevirdi. Öte yandan Ziraat Türkiye Kupasından elenen Jose Morais yönetimindeki Antalyaspor ise Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşma için kolları sıvamış durumda.

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE MAÇ DETAYLARI

Antalyaspor – Fenerbahçe karşılaşması 5 Şubat 2016 Cuma günü saat 20:00’da Antalya Arena Stadında gerçekleşecek. Mücadele Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

ANTALYASPOR – FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Antalyaspor muhtemel 11: Ozan Evrim Özenç, Zeki Yıldırım, Rıdvan Şimşek, Kadir Bekmezci, Gökhan Yılmaz, Luis Francisco Grando, Lionel Onana, Halil İbrahim Tuna, Oktay Delibalta, Birkan Öksüz, Ömer Şişmanoğlu

Haberin Devamı

Feberbahçe muhtemel 11: Fabiano Ribeiro, Caner Erkin, Michael Kadlec, Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Luis Nani, Volkan Şen, Robin Van Persie

FENERBAHÇE’NİN ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Sarı Lacivertli takım 5 Şubat Cuma günü gerçekleşecek mücadele için hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz gün sabah erken saatlerde Can Bartu Tesisleri'nde antrenmana başlayan Fenerbahçe, 1 saat 15 dakika boyunca çalışma yaptı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde gerçekleşen antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından çabukluk çalışması yapıldı. Sonrasında ise futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarına devam ettiler. Taktik çalışmalarıyla sürdürülen antrenman dar alanda çift kale maç ile son buldu.

Sarı Lacivertli takımda Ertuğrul Taşkıran ve Abdoulaye Ba takımdan ayrı olarak antrenman yaparken, Gökhan Gönül ve Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde idmanlarını tamamladılar.

Sarı Lacivertli takım maç hazırlıklarını dün sabah 11:00’da başladığı antrenmanla da devam ettirdi.

ANTALYASPOR ROTASINI FENERBAHÇE MAÇINA ÇEVİRDİ

Geçtiğimiz gün Hasan Subaşı Tesisleri'nde Cuma günü oynanacak mücadele için antrenmana başlayan Antalyaspor takımı idmana yeni transfer Brezilyalı orta saha oyuncusu Charles Fernando Basilio da Silva’yı da dahil etti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Jose Morais yönetiminde gerçekleşen idmanda futbolcular iki gruba ayrılarak istasyon çalışması yaptılar. Cuma günü gerçekleşecek olan maçta forma giymesi beklenen futbolcular diğerlerinden ayrı olarak hızlı pas ve gol çalışması yaptı. Daha sonra yarı sahada pas çalışmalarıyla antrenmanı tamamlayan futbolcular teknik adam Jose Morais’den sık sık uyarı aldı. Gerçekleşen antrenmanda kalecilerin ayrı olarak çalıştığı dikkatlerden kaçmadı.

SAMUEL ETO’O’DAN ANTRENMANDA 12 GOL

Yarım saat süren gol çalışmasında oldukça hırslı görünen ve 12 gol atan Eto’o teknik heyetin yüzünü güldürdü. Aynı zamanda antrenmanda takım arkadaşlarına da moral veren Samuel Eto’o dikkat çekti.

Haberin Devamı

Antrenmanın tamamlanmasının ardından Antalyaspor oyuncuları 29 yaşına basan Luis Francisco Grando’nun (Chico) doğum gününü kutladı. Doğum günü pastasını kestiği sırada Chico'nun diğer futbolcular kafasına yumurta kırıp ve un dökerek eğlenceli anların yaşanmasına neden oldular.

ETO’O: KAZANMAYA BAŞLAMALIYIZ

Antalyaspor’un başarılı oyuncusu Samuel Eto’o Cuma günü gerçekleşecek olan maçla alakalı düşüncelerini paylaştı. Fenerbahçe’yi yenmek istediklerini söyleyen Kamerunlu golcü, maçta gol atacağına emin olduğunu dile getirdi.

Ligde 15 maç kaldığını hatırlatan ve bundan sonra her maçın heyecanlı geçeceğini belirten Eto’o, kesinlikle kazanmaya başlamaları gerektiğini söyleyerek, kalan maçların hepsinin final niteliği taşıdığını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Takım arkadaşlarıyla ve teknik direktör Jose Morais ile düşüncelerini paylaştığını söyleyen Eto’o, herkesin durumun farkında olduğunu açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!