Yağmur Aşık kimdir, kaç yaşında? Yağmur Aşık'ın hayatıyla ilgili merak edilenler

Güncelleme Tarihi:

Yağmur Aşık kimdir, kaç yaşında Yağmur Aşıkın hayatıyla ilgili merak edilenler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2020 20:46

Yağmur Aşık'ın hayatı magazinde yer alan haberlerin ardından gündeme geldi. Eski Milli futbolcu Emre Aşık'la boşanma aşamasında olan Yağmur Aşık'ın gözaltına alınması ve Emre Aşık'ı tehdit ettiği iddiaları magazin takipçilerini şoke etti. Magazin dünyasında tartışmalarla gündeme gelen Yağmur Aşık, 2012 yılında Emre Aşık ile nikah masasına oturmuştu. Peki, Yağmur Aşık kimdir? İşte, Emre Aşık'la boşanma aşamasında olan Yağmur Aşık'ın biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Emre Aşık'la boşanma aşamasında olan Yağmur Aşık'ın eski eşini tehdit ettiği iddia edildi. Emre Aşık verdiği ifadede, "Can güvenliğim olmadığını düşünüyorum'' dediği öğrenildi.

YAĞMUR AŞIK KİMDİR?

Eski futbolcu Emre Aşık'la 2012 yılında yaptığı evlilikle adını duyuran Yağmur Sarnıç, 1993 tarihinde dünyaya geldi. Yağmur Sarnıç'ın mesleği ise iç mimarlıktır.
Yağmur Sarnıç'ın Emre Aşık ile olan evliliğinden üç çocuğu bulunuyor.

Magazin gündeminde sık sık yer alan Yağmur Aşık 2017'de Sokakta bulduğu yaralı baykuşu veterinere götürerek, baykuşun az bulunan bir tür olması dolayısıyla bakanlığa haber verilmesi gerektiğini duyunca veterinere saldırmıştı.

Eski futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, geçtiğimiz aylarda kendisi hakkında “Çocuğuna şiddet uyguluyor” diye şahitlik yapan okul müdürünü “Yüzüne kezzap atacağım, okulu yakacağım” diyerek tehdit etmişti. 

BAKMADAN GEÇME!