30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

Güncelleme Tarihi:

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2013 12:21

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Galatasaray Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başkan Orman'ın kutlama mesajında, "Aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümünde, tüm Türk milletinin Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Bu vesileyle en büyük Beşiktaşlı Ulu Önder Atatürk'ün izinde olduğumuzu bir kez daha tekrarlarken, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım ise kulübün internet sitesinde yer alan kutlama mesajında "91. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyor; bu vesileyle Atamızı ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz" görüşlerini kullandı.

Galatasaray Kulübü'nün kutlama mesajında da şu ifadelere yer verildi:

"Bir ulusun birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği, milli mücadele sürecinin en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin 91. yılını kutluyoruz. Bu büyük zaferin 91. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!