Pantene Altın Kelebek yıldızı parlayanlar ödülünün sahibi Hande Erçel kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Pantene Altın Kelebek yıldızı parlayanlar ödülünün sahibi Hande Erçel kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2015 15:48

2015 yılı Pantene Altın Kelebek yıldızı parlayanlar ödülünün sahibi Hande Erçel kimdir?

Haberin Devamı

Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen 42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu.Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği gece bu yıl “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” adıyla yapıldı.

Bu büyük gece Kanal D'den canlı olarak ekrana geldi. Halit Ergenç'in sunuculuğunu üstlendiği törende, 32 dalda ödüller sahiplerini buldu.



Hande Erçel Yıldızı Parlayanlar ödülünü Bergüzar Korel'in elinden aldı.

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 1993 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencisi olan Erçel, 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasına katıldı. 1.75 boyundaki Hande Erçel yarışmada 2. oldu.


HANDE ERÇEL KİMDİR
 
Erçel, eylül 2014 sezonunda TRT'de yayınlanan 'Hayat Ağacı' dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Genç oyuncu dizide İdil Fırat (Filiz) ve Fikret Kuşkan'ın (Murat) kızları Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

 

Haberin Devamı

Şu anda Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde "Selin Yılmaz" karakterine hayat vermektedir.

2012 yılında Bakü'de düzenlenen Miss Civilization of the World yarışmasında 2. olarak kendini dünyaya tanıtmayı başarmıştır. 2015 Altın Kelebek Ödülleri - Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülünün sahibi oldu.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Pantene Altın Kelebek yıldızı parlayanlar ödülünün sahibi Hande Erçel kimdir