Yılanların Öcü 4. Bölüm fragmanı: Ömer Hüsnü'ye diklenir

Güncelleme Tarihi:

Yılanların Öcü 4. Bölüm fragmanı: Ömer Hüsnüye diklenir
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2014 17:36

24 Eylül Çarşamba günü 4. Yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Fakir Bayburt’un ünlü eserinden televizyona uyarlanan Koliba Film imzalı Yılanların Öcü, şimdiden seyirciyi kendine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

Yılanların Öcü 4. bölümde, Bayram’ın Fatma’ya bulunduğu evlilik teklifi onu epey şaşırtmıştır. Ama en zor gününde yanına sığındığı amcası Hüsnü’ye karşı gelmek ve canından çok sevdiği kardeşi Ömer’i bir bilinmeyene sürüklemek Fatma’yı tereddütte bırakmaktadır.

ŞERİFE FATMA'NIN AYAĞINI KAYDIRACAK

Bayram ve Fatma, Zahide’nin onları beraberken gördüğünden ve zavallı duruma düştüğünden haberi yoktur. Şerife’nin hedefinde Fatma vardır. Fatma’nın ayağını kaydırmayı planlamaktadır. Ömer, Şerife’nin kendisine oynadığı Ali Cengiz oyunları yüzünden tepesi atar ve sinirini çıkarmak için Hüsnü’nün tepesine dikilir. Bu olay yüzünden Ömer ve Fatma’nın başı, amcası Hüsnü ile belaya girer.

Yılanların Öcü ilk kez roman piyasaya çıktıktan 8 yıl sonra beyazperdeye aktarıldı. Yeşilçam’a başyapıtlar kazandırmış yönetmen Metin Erksan’ın rejisörlüğünde çekilen sinema filminin başrollerinde Fikret Hakan, Nurhan Nur, Aliye Rona, Kadir Savun, Erol Taş ve Ali Şen gibi ünlü isimler oynadı.

Haberin Devamı

İkinci sinema filmi 1985 yılında geldi.. Başrollerini sinemanın önde gelen jönlerinden Kadir İnanır ve “Türk sinemasının 4 yapraklı yoncaları”ndan Fatma Girik’in üstlendiği filmin diğer oyuncuları ise Serpil Çakmaklı, Erdal Özyağcılar gibi isimlerdi. Müziklerini Arif Sağ’ın üstlendiği filmde başkaldırı, cehalet, düşman, düzenbazlık, gözünü hırs bağlama gibi konular izleyiciye tüm çıplaklığı ile aktarıldı.


YILANLARIN ÖCÜ 4. BÖLÜM 1. VE 2. FRAGMAN (24 EYLÜL ÇARŞAMBA)

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!