Yeter dizisi 7. bölümünde Aylin Yekta'dan boşanıyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 7. bölümünde Aylin Yektadan boşanıyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 15:30

Başarılı bir çıkış yaparak reyting sıralamalarında zirveye yerleşen ekranların yeni dizisi Yeter 7. bölümü ile bu akşam seyirci karşısına çıkıyor. Aylin'in Yekta'dan boşanma kararı aldığı dizinin yeni bölümünden neler yaşanacak?, Aylin Yekta'dan boşanıyor mu?, Yekta'nın Aylin'e cevabı ne olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ekranların yeni fenomen dizisinin 7. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan dizide bakalım izleyiciyi ne sürprizler bekliyor? Kocasının baskısına daha fazla dayanamayan Aylin, boşanma kararı alıyor. Peki Yekta, Aylin’in bu kararına nasıl tepki gösterecek? İşte detaylar…

Başrollerini televizyon ve sinema dünyasının başarılı iki ismi Pelin Karahan ve Yurdaer Okur’un paylaştığı ekranların yeni fenomen dizisi Yeter’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam 5. bölüm ile ekranlara gelecek olan dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Nefes kesen sahneleri ile tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin yeni bölümünde bakalım neler olacak?

YETER 7. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Yeter 7. bölüm gelişmeleri…

Yeter dizisi için heyecan dorukta. Çocuklarını alıp kaçmayı başaramayan Aylin’in daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Her üst süte geldiği bir anda YETER! diyerek boşanma kararı alır.

Aylin her şeyi göze alarak Yekta’ya boşanmak kararının söyler. Bunu duyan Yekta çıldırır ve Aylin’e tehditkar uyarıda bulunur.

Zafer’in adliye’de Coşkun’u bıçaklaması herkesi şoke eder. Ağır yaralanan Coşkun, hastaneye götürülürken, Zafer ise tutuklanır.

Henüz Duru’nun acısını içinden atamayan Aylin için abisinin cezaevine girmesi daha da kötü olur. Coşkun’un katil olmadığı düşüncesine kapılan Uras, gerçek katilin peşine düşer. Kızını kaybetmenin acısının yaşayan Yekta ise, kendisine bu kötülüğü yapan herkes için akıl almaz bir oyun düşünmüştür.

Beş yıl boyunca söyledikleri yalanla Yekta’yı hiçe sayan Aylin ve arkadaşları için büyük bir sürpriz vardır. Yekta, elini kirletmeden herkesin cezasını vermeyi ister. Aylin, sürpriz bir hamle yaparak Yekta’nın planında saf dışı kalmayı başarır.

Bakalım Aykin bu defa Yekta’dan kurtulmayı başarabilecek mi? Bu akşam aynı saatinde yayınlanacak olan Yeter 7. bölümü sakın kaçırmayın!

Yeter dizisi 7. bölümünde Aylin Yektadan boşanıyor mu - izle

Haberin Devamı

Yeter son bölüm özeti

Duru öldü mü? Bir yandan Aylin, kızının kaybolmasına büyük üzüntü yaşarken diğer yandan Yekta yeni planlar peşinde! Bakalım Yekta’nın Aylin’le ilgili planları ne?

Aylin umudunu kaybetmeden Duru’yu aramaya devam eder. Bu sırada eve bir not gelmiştir. Notta kaçıran kişi Duru’ya karşılık para istemektedir.

Aylin, Yekta’yı polise gitmemesi konusunda ikna eder. Ancak kaçıran kişi ile buluşmaya gittikleri yerde onları büyük bir sürpriz bekler.

Aylin, henüz üzerlerinden kızlarının kaçırılma şokunu atlatamadan Yekta, onu korkunç bir plan yapmakla suçlar.

Diğer yandan Zafer ise kızını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü yaşar. Ancak Yekta’nın Zafer için de bir planı vardır. Zafer’e baskı yaparak Coşkun ile hesaplaşmaya iter. Tüm bunlar olurken Aylin, başına gelenlerin kendi suçu olduğunu düşünür ve kızına bir an önce kavuşmak için elinden geleni yapar. Bakalım Duru’ya sağ salim kavuşabilecekler mi?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!