Yeter dizisinin 6. son bölümünde neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisinin 6. son bölümünde neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 19:02

ATV'nin fenomen dizisi Yeter'in 6. son bölümü geçtiğimiz Perşembe akşamı seyircisiyle buluştu. Heyecan dolu sahnelerle ekrana gelen Yeter dizisinin son bölümünde neler yaşandı? 4 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelen Yeter 6. bölümünde yaşananlar haberimizde...

Haberin Devamı

Geçen haftaki bölümünde Duru'nun kaçırılması ile Aylin, Yekta ve diğerleri Duru'yu her yerde aradı. Ormanlık alanda kaybolan Duru'nun başına ne geldiği ve yaşayıp yaşamadığı hala belli değildi. Arama çalışmaları sırasında ormanın derinliklerinden Duru'nun sesi duyulmuştu. Bir anda herkes sesin geldiği yöne doğru koştu. Ama Duru sesin geldiği yerde yoktu. Duru'yu kaçıran kişi ormana Duru'nun ses kaydı olan bir teyp bırakmıştı. Bunu gören Aylin, Yekta ve diğerleri büyük bir yıkım yaşadılar.

Senin oyunun! - Yeter 6. Bölüm

Aylin, üzüntüden çılgına düşmüş bir şekilde ormanda Duru'yu aramaya başladı. Ormanda koşarken birden bire kocaman bir çukur tuzağın içine düştü. O çukurda Duru'nun kanlı bir kazağı vardı. Aylin, kızının kanlı kazağını görünce çılgına döndü. Ama Duru'yu hala bulamadılar.

Haberin Devamı

Yekta, yatılı okulda geçen hafta arkadaşlarını kaşıntı tozu ile cezalandıran Kağan ile konuşmaya gitti. Oğlunun bu hareketinin sebebini sorgulayan baba Kağan'a, insanları cezalandırmak için ihtiyacı olan tek şeyin zekası olduğunu söyledi.

Handan Duru'yu sormak için Filiz'in evine gitti. Filiz Handan'a sert çıkarak, kana kan istiyordun, şimdi mutlu musun? diyerek bağırdı ve Handan'ı kovdu.

Aylin'in rüyası - Yeter 6. Bölüm

Duru'yu Kaçıran Yekta'nın Adamıymış…

Aslında Duru'yu kaçırtan kişi Yekta'nın ta kendisiymiş. Yekta, Kağan'ın okuluna ajan olarak yolladığı kadına Duru'yu kaçırtmış. Duru'yu bir yere bırakarak sakladıkları ortaya çıktı.

Aylin, Duru'yu kaçıran kişiden bir not aldı. Notta Duru'yu vermek için para istiyorlardı. Aylin ve Yekta parayı verip kızlarını almak için gidiyorlar. Aylin, Yekta'nın hain planından habersizdi.

Aylin'e korkunç tuzak - Yeter 6. Bölüm

Duru, Yekta'nın Eski Eşinin Yanındaymış…

Yekta, kızını kimsenin bulamaması için eski eşinin yanına göndermiş. Duru, orada da bir anda kaybolmuştu. Ancak kısa süre sonra bulundu. Meğerse bahçede uçurtma uçururken düşmüş.

Duru Öldü mü?

Haberin Devamı

Son olarak Duru'nun ayakkabısının teki bir sahilde bulundu. Aylin kızının ayakkabısını görünce acıdan deliye döndü.Coşkun da polisin eline düştü. Aylin'in abisi kızını Coşkun'un kaçırdığını düşünerek onu bıçakladı. Coşkun'un ölüp ölmediğini dizinin haftaya yayınlanacak olan bölümünde öğreneceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!