Yeni yüzü için tercihi top sakal

Güncelleme Tarihi:

Yeni yüzü için tercihi top sakal
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2012 00:00

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’nde, Türkiye’nin ilk yüz nakli ve ikinci çift kol nakli ameliyatlarını gerçekleştiren ekip bir araya geldi.

Haberin Devamı

AÜ Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıda hastaların son durumuyla ilgili bilgi veren Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ve Estetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, yüz nakli olan Uğur Acar’ın (19), ameliyat sonrası 9’uncu günde en küçük bir sorunu olmadığını söyledi.


KAVDIR YOĞUN BAKIMDA


Prof. Özkan, hastanın yeni yüzüyle birkaç gün içinde tanışacağını ve hafta sonuna doğru basının karşısına çıkabileceğini belirtti. Basınla tanışmadan önce Acar’ın mutlaka sakal tıraşı olacağını vurgulayan Özkan, yanında oturan Prof. Dr. Tuncer Karpuzoğlu Organ Nakli Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ayhan Dinçkan’ı göstererek, “Ayhan Bey’in sakal tarzını (top sakal) beğendi. Uğur, çok çok tatlı bir insan” dedi.  Prof. Özkan, 34 yaşında çift kol nakilli Atilla Kavdır’ın yoğun bakımda tedavisine devam edildiğini, hastanın durumunda bir geriye gidişin söz konusu olmadığını belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!