Beş yıldızlı Webo!

OSMANLISPOR için bu sezon ne desek az. Hem ligde hem Avrupa’da gösterdikleri performans fazlasıyla takdire değer. Sürekli gelişim gösteren bir ivme içindeler.

Haberin Devamı

Kalede Karcemarskas, orta sahada N’Diaye ve hücumda Webo ile en geriden en uca kadar muazzam bir bloğa sahipler. Ve kenarda Mustafa Reşit Akçay gibi bir değer sayesinde Adana’da rahat bir galibiyet aldılar.

Hafta içi Olympiakos deplasmanından beraberlikle döndükten sonra Adana’da yorgun bir Osmanlıspor bekliyordum. Ancak onlar sahaya yansıttıkları taktikle birlikte dinlenmeyi de başardılar. Topun kontrolünü rakibine bırakan Osmanlıspor ilk yarıda en iyi yaptığı şeyi, hızlı hücumu ve savunma arkasına attığı sürpriz topları kullandı. Orta sahada Mehmet Güven, N’Diaye, Regattin ve Adam Maher o kadar efektif oynadılar ki ayaklarına aldıkları her top tehlikeye dönüşürken, hücuma renk katan isimler oldular. Adanaspor adına maç boyunca tek doğru hareket ise Roni’den geldi. Osmanlıspor savunmasını çalımlayarak topu filelerle buluşturan Roni, Adanaspor tribünlerini kısa sürede olsa sevindirdi.

Haberin Devamı

Ve elbette Pierre Webo... Günün esas kazananı o. Osmanlıspor’un attığı beş golde de onun imzası var.  Adana karşısında 1 gol atan ve 4 asist yapan Webo’nun özellikle Maher ve Bifouma’ya verdiği paslar futbol okullarında ders olarak gösterilecek cinsten. 

Yazarın Tüm Yazıları