Yaz düğünleri için yaratıcı fikirler

Güncelleme Tarihi:

Yaz düğünleri için yaratıcı fikirler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 10:37

Düğününüzü yazın planlıyorsanız yaz mevsimine özel güzellikler katmak düğününüzü bambaşka ve unutulmaz bir organizasyona dönüştürebilir.

Haberin Devamı

Yazın yapmayı planladığınız düğününüz için size birkaç fikir hazırladık. Böylece bu fikirler sayesinde unutulmaz bir düğüne imza atabilirsiniz…

İŞTE SİZE YAZ DÜĞÜNLERİNE ÖZEL YARATICI FİKİRLER

- Gelin çiçeğinizi minik ve yapma çiçekler yerine yaz çiçeklerden oluşan kocaman renkli bir buket yapmanız düğününüze harika bir renk katacaktır.

- Yazın enerjisine uygun renkleri düğün konseptinizin her detayında kullanabilirsiniz. Ojeleriniz bile yazın renklerine uyabilir. Gelin ojeniz neden sarı, mor, lacivert veya pembe olmasın ki?

 

Yaz düğünleri için yaratıcı fikirler

 

Haberin Devamı

- Davetli masalarını büyük şamdanlar yerine yaz çiçeklerinden veya yaz meyvelerinden oluşan buketlerden süslemek de sıra dışı ve renkli bir görüntü olabilir. 

 

Yaz düğünleri için yaratıcı fikirler

 

- Nedimelerinizin kıyafet renklerini de düğün konsept renklerine uydurabilirsiniz ve onların kıyafet renklerine uygun bir gelin ayakkabısı ile siz de onlara eşlik edebilirsiniz.

 

Yaz düğünleri için yaratıcı fikirler

 

- Kalın dore kaplı hatıra defterleri yerine misafirlerinizin sizler için yazacağı not kağıtlarını rengarenk not kağıtlarından seçebilir ve hepsini bir ipe mandallatabilirsiniz.

Düğününüzü renklendirmek için yazın enerjisine kulak verin yeter! O size doğru renkleri gösterecektir!

 

dugun.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!