Vitor Pereira, Ümit Özat'tan özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Vitor Pereira, Ümit Özattan özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2016 21:22

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat'tan özür diledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, iyi bir karşılaşma çıkardıklarını belirterek, "Daha fazla gol de atabilirdik. Konsantre olduğumuzu gösterdiğimiz bir maçtı. Sezon sonuna kadar mücadelenin içindeyiz. Oyundan memnunum. Takım ruhuna gösterdik." dedi. 

Pereira, lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde olduklarının hatırlatılıp, şampiyonluk şanslarının sorulması üzerine, "Lig daha bitmedi. Sezon sonuna kadar bekleyelim." değerlendirmesinde bulundu. 

Öte yandan, Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının bitiminde Ümit Özat ile Vitor Pereira arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Ümit Özat basın toplantısını bitirip takım otobüsüne giderken kapıda Vitor Pereira ile karşılaştı. Pereira, rakibinin elini sıkmak isterken Ümit Özat maç başında kendisinin elini sıkmadığı için Portekizli'nin bu talebini geri çevirdi.

Haberin Devamı

Yaşananların ardından Vitor Pereira, "Benim hatam özür diliyorum. Sahaya geç çıktım, yanına gidemedim" dedi. Açıklamalarına devam eden Pereira, "Açık bir şekilde söylüyorum benim hatamdı, gidip selam vermem gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!