MEDYADAN : Magazin

Güncelleme Tarihi:

MEDYADAN : Magazin
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2003 18:59

Kocası sünnetinin sefasını sürememiş, eh haliyle... – Adamım benim, bu Nijeryalı’ya bittim – Doğum günü hediyesine bak, süngüye davran – Nez’in kıyafeti uygun olsa, felsefeden sor, edebiyattan sor – Kadirizmin sevgilisi sivilceli dedirtmem – Tek geçilen manken kim... vs

Haberin Devamı

Posta, 18 şubat

Tam üç kere okudum bu haberi, acaba bir şaka mı yapmışlar diye.

Başlık : Kocam sünnetin sefasını süremedi

Haber : “Dansöz Zümre bir yıl önce İtalyan sevgilisi Raphael ile evlenmişti. Raphael aşkı uğruna hiç aklında yokken (Dakka bir gol bir, insanın aklında sünnet olur mu?) sünnet bile olmuştu. Şimdi zümre boşanmak istiyor. Raphael ise istemiyor. Seksi dansöz bu çelişkiye esprili bir yorum getiriyor : ‘Raphael boşanmaya yanaşmamakta haklı tabii! Bir kadın için sünnet oluyor, sonra sünnetin sefasını bile süremeden o kadın boşanmak istiyor. Haliyle direniyor...”

Haliyle...


*

MAY MEN BE !

Günaydın, 21 Şubat

Başlık : Sahte Lukunku Ebru’yu avladı

Zafer Akbaş imzalı haber, “ünlü futbolcularla adını duyuran çıplak manken” (tarife gel!) Ebru Şancı’ya “hayatının şokunu yaşatan olay şöyle gelişti” diyor.

Hani bir takım “mankenler” var ya (mankenleri tenzih ederim), İstanbul takımlarına transfer olan (ve cebi ilk defa para, gözü ilk defa ... gören) ne kadar futbolcu varsa üstlerine atlayıp, sövüşleyen...

Ebru Şancı’ya, Galatasaray’ın yeni transferi Nijeryalı Lulunku diye yutturmuş uyanık bir Nijeryalı kendini. Barda birlikte olmuşlar, sonrasını Allah bilir... Kadıncağız ertesi gün gazetelerde ne görsün, geceyi birlikte geçirdiği Lukunku meğer maç için Bursa’da değil miymiş...

Yani uyanığın biri kadıncağızı fena halde Lukunkumuş...

Yılın uyanığı, adamım... bittim, bayıldım ben bu herife!


*

DANSÖZ BİLE DAHA İYİDİR

Posta, 23 Şubat

Görünen Adam
köşesinde Bekir Saçar anlatıyor, rahmetli Ayhan Işık’ın dul eşi Gülşen Hanım üç yıldar Mehmet Rüştü Başaran ile “flört ediyor” diyor. (Bence, ilişkileri 3 yıldır sürüyorsa, artık flört safhasını geçmişlerdir.)

Gülşen Hanım sevgilisine (bak!) Friends & Trends’de bir sürpriz doğum günü partisi hazırlamış, dostlarıyla birlikte ... iki zenneyi seyredip coşmuşlar.

Zevke bak!

Karım bana, sürpriz diye tüyü yolunmuş, pembe tüller içinde kıvırtan kazık gibi iki herif getirse “ilişkimizi gözden geçirirdim” herhalde!


*

KERAMET KIYAFETTE OLSA

Posta, 22 Şubat

Bir davette dansöz Nez’e Irak savaşı hakkında ne düşündüğünü sormuşlar. Demiş ki “Böyle seksî bir kıyafetle bu kadar ciddî bir konuya cevap veremem. Ciddî giyindiğimde gelin konuşalım.”

Üzerinde bir döpiyes olsa neler söyleyecek kim bilir...


*

Haberin Devamı

BAK, ONUN KIYAFETİ UYGUNMUŞ...

Milliyet, 22 Şubat

Kaya Çilingiroğlu ile röportaj yapmışlar. İhtiyaç vardı gerçekten...

Karı koca AKP’ye oy verdiklerini söylemişler, ki o AKP’nin sorunu, ben asıl “Sizce Türkiye savaşa girmeli mi?” sualine verdiği cevabı beğendim.

Başka çaremiz var mı? Savaşa girmek doğru değil. Tayyip Erdoğan veya Abdullah Gül ‘Biz illa savaşmalıyız, IMF bize yararlıdır’ diyor mu? Demiyor. Yok alternatifi. Sen bana borçluysan, dediğimi yapacaksın. Bu kadar basit.”

Konuyu bir de Ali Şen bu kadar net açıklayabilirdi.


*

GÖRENLER ... DEMEKTEN KENDİLERİNİ ALAMADILAR

Gözcü-Asabî, 22 Şubat

Manken Çağla Şıkel “Öpüşme ve sevişme sahnelerinde asla oynamam” demiş. Asabî geçiriyor lafı:

Ancak ünlü mankeni tanıyanlar (?) ‘Siz Çağla’nın öyle söylediğina bakmayın. Laf olsun, torba dolsun diye konuşuyor. Parayı gördü mü en şehvetli sahnelerde bile oynar. Yeter ki siz paradan bahsedin’ YORUMUNDA BULUNDULAR. Mış...


*

KENDİ BİLE İNANMAYA BAŞLADI

Şok, 22 Şubat

Haber şöyle diyor: “Ödüllü filmlerin ödülsüz aktörü Kadir İnanır, son günlerde Kırık Ayna dizisinde sevgilisi rolünü oynayan Sinem Güven’in sivilcelerine takmış. Makyözlerin Sinem Güven’in sivilcelerini kapatmak için saatlerce makyaj yapmalarına çok sinirlenen aktör, ‘Kızı resimlerden beğendik, sivilceli çıktı. Ben Kadirizm’in sivilceli sevgilisi var dedirtmem’ diyerek, yeni oyuncu arayışına girmiş.”

Kadir İnanır’ın zarafetini bir yana bırakın... ben bu son cümleyi söylediğine inanmıyorum. “Ben Kadirizm’in sivilceli sevgilisi var dedirtmem...”

Artık bu kadar da değildir herhalde!


*

ARTIK BU İŞİN CILKI ÇIKTI

Star Box Magazin vs, 24 Şubat

Star
’ın magazin ekinin manşeti “Maliye duymasın” diyor.

Kenan Doğulu bayram konserlerinden 8 milyar lira aldığını beyan etmiş, halbuki aslında 60 milyar kazanmış. Star diyor ki “Kazandığı paranın 8 milyar 600 milyon lirasını gösterip, 51 milyar 400 milyon lirasını Maliye’den saklayan Doğulu bakalım bu durumu nasıl açıklayacak?”

Aynı haberin bir küçük ayağı daha var. Kenan Doğulu’nun üzerinde Türk millî formasıyla çekilmiş bir fotoğrafı ve Star’ın yorumu : Millî forma giymekle milliyetçi olunmaz, vergisini ödemek gerek!

İkinci bir haber, yine Kenan Doğulu ile ilgili : “Kenan’ın suç duyurusu kabarık - Bunu Tuğçe duymasın” diyor. İddiaya göre Antalya’da bir kadınla birlikte olmuş Doğulu...

Tesadüf öyle mi?

Star ile aynı gruba ait olan, Uzanlar’ın bir diğer gazetesi Damga’da aynı haber: “Kenan Doğulu : Maliye ile başı derde girecek...”

Biraz soruşturunca Uzan Grubu gazetelirinin bu haberlerinin sebebi anlaşıldı: Doğan Music Company ili anlaşmış Kenan Doğulu...


*

KİMİMİZ ÖLDÜK KİMİMİZ...

Gazeteler, 27 Şubat

Hülya Avşar kendine 265 liralık bir cip almış. Gazeteciler “Emir çıkarsa, cipinizi orduya teslim eder misiniz?” diye laf-olsun-torba-doldurmuşlar. Avşar “Cipin feda olsun” demiş.

Savaş böyledir işte, zengin cipini verir, fakir canını...


*

BEYGİR MUHABBETİ

Şok, 27 Şubat

Manken Şenay Akay magazincilerin diliyle “cömertliğinin” semeresini almış. (Magazin dili epey kinayelidir. Över gibi yaparken döverler adamı. Bir kadına “teşhirci” demezler “cömert” derler, o... demezler “çapkın” derler...)

Şenay Akay dekoltesiyle, transparanıyla gazetelere girmeyi başarınca fiyatını arttırmış. Önemli defilelerde modacıların ilk aklına gelen oymuş...

Şok hem başlıkta hem haberde aynı deyimi kullanmış : Tek geçmek

Merak edip sordum : Altılı ganyanda, bir “ayakta” sadece bir ata oynamaya “tek geçmek” denirmiş.

Benzetmenin Şenay Akay’ı rahatsız edeceğini sanmam...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!