Van Persie'ye 25 milyon Euro'luk teklif!

Güncelleme Tarihi:

Van Persieye 25 milyon Euroluk teklif
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 16:25

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız forvet oyuncusu Robin van Persie için Çinliler kesenin ağzını açtı.

Haberin Devamı

Çin takımı Shangai Shenhua’nın Robin van Persie ısrarı devam ediyor. Daha önce Hollandalı yıldız için Fenerbahçe’nin kapısını iki kez çalan Çinliler, 20 milyon euroluk son tekliflerini 25 milyon euro (81 milyon TL) olarak revize ederek başkan Aziz Yıldırım’a yazılı olarak iletti. Çin kulübü Robin van Persie’yi iknâ etmek için ise önerdiği yıllık ücreti 12 milyon eurodan 15 milyon euroya çıkardı. Sözleşmenin 3+1 yıllık olmasını isteyen Çin ekibinin gözden çıkardığı toplam rakam ise tam 73 milyon euroyu (yaklaşık 237 milyon TL) buluyor.

YILDIRIM YÜZ YÜZE GÖRÜŞTÜ
Bu gelişmelerin ardından başkan Aziz Yıldırım’ın da Hollandalı yıldızla Çin’den gelen teklifi yüz yüze görüştüğü öğrenildi. Transfere çok sıçak bakmayan Yıldırım’ın yine de Persie’nin fikrini aldığı belirtildi. Oyuncu ve Shangai Shenhua kulübüne yakın kaynaklar ise transferin gerçekleşme ihtimalini yüzde 50 olarak görüyor. Fenerbahçe’nin kesin kararını bugün Shenhua’ya bildirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

BOUCHRA’NIN AKLINI ÇELDİLER
Robin van Persie, Shenhua’nın kendisine sunduğu astronomik teklife rağmen Çin’de oynamaya sıcak bakmıyor. Ancak Çin kulübünü yöneten Bruce Zhou, tecrübeli futbolcuyu iknâ etmek için Bouchra van Persie ile de konuştu. Daha önce Çin’e gitmek istemeyen Bouchra’nın son teklife daha olımlu baktığı öğrenildi. (Bugün)

BAKMADAN GEÇME!