Uçakta olay

Güncelleme Tarihi:

Uçakta olay
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2006 00:28

Ultraslan Grubu’na mensup olduğu belirtilen taraftar, golcü futbolcuya yumruk atınca Belçikalı hoca polis çağırdı. Olay çıkaran taraftar uçaktan indirildi.

KONYASPOR’u 17’lik Aydın’ın 90+2’deki golüyle yenerek şampiyonluk yolunda çok önemli bir galibiyet alan G.Saray’ın dönüş yolculuğunda olay çıktı. Sarı kırmızılı takımı Konya’dan İstanbul’a getiren uçakta Ultraslan Grubu’na mensup olduğu öğrenilen 40 kişilik taraftardan 7’si, Necati Ateş’le önce tartıştı, ardından söz düellosu kavgaya dönüştü. Necati’nin şahsına yönelik hakaretlere aynı şekilde karşılık vermesi üzerine, Ultraslan Grubu mensupları, golcü futbolcuya yumruk atınca ortalık karıştı.

Çıkarın bu adamları

Olaya sinirlenen teknik direktör Eric Gerets, güvenlik güçlerine haber vererek, "Çıkarın bu adamları, onları aynı uçakta istemiyorum. Aksi taktirde bu uçak kalkmaz" diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Bu sırada kaptan Hakan Şükür, olayları yatıştırmak için devreye girdi. Ancak, bu kez taraftarlar Hakan Şükür ve Hasan Şaş’a tepki gösterince, futbolcular uçaktan inip, taraftarların üzerine yürümek istedi. Gerets, araya girip oyuncularına engel oldu.

Bu arada yöneticilerin, basın mensuplarına, "Çekim yapmayın. Bu olayları siz çıkartıyorsunuz" diye bağırdıkları gözlendi.

Kar engeline takıldılar

Kavga yüzünden gecikme yaşanırken, G.Saray bu kez kar engeline takıldı. Aniden bastıran kar yüzünden uçağın pilotu, önünü göremediğini belirtti ve bu şartlarda uçuşun yapılamayacağını söyledi. THY’nın tarifeli uçağı uzun süre alanda bekledikten sonra bir hayli gecikmeli olarak İstanbul’a gelebildi.

Hocamı utandırmadım

G.SARAY’ı Konya deplasmanda galibiyete taşıyan golü atan genç Aydın, "Çok mutluyum. Bana güvenip bu genç yaşımda forma şansı veren hocama teşekkür ediyorum. Onun bana olan güvenini boşa çıkarmadım, mutluyum" dedi. Henüz 17 yaşında olduğunu belirten ve ilk kez bir resmi maçta sarı kırmızılı formayı giydiğini anlatan Aydın, "Maç sonunda Hasan Abi beni tebrik etti, Mondragon alnımdan öptü" diye konuştu. Öte yandan maçın 19. dakikasında diz yan bağlarından sakatlanan Yalçın Ayhan’ın sakatlığının ciddi olduğu belirtildi. Bugün MR’ı çekilecek olan Yalçın, "O pozisyonda dizimden ses geldi. Canım çok acıyor" dedi.

G.Saray’a artı 90’larda 7 puan

G.SARAY bu sezon son dakika golleriyle kazanmayı alışkanlık haline getirdi. Sarı kırmızılılar, "artı 90" diye tabir edilen maçların sonlarına eklenen bölümlerde attığı gollerle tam 7 puan kazandı. İşte Aslan’a hayat veren "artı 90" golleri... 2.HAFTA: A.Gücü-G.Saray: 0-1 (Gol 90+3 Hakan Şükür, 2 puan), 4.HAFTA: G.Antep-G.Saray: 2-2 (Gol 90+3 Hasan Kabze, 1 puan), 9.HAFTA: Erciyes-G.Saray: 1-2 (Gol 90+3 Hakan Şükür 2 puan), 18.HAFTA: Konya-G.Saray: 0-1 (Gol 90+2 Aydın, 2 puan).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!