Tuzlaspor, Fenerbahçe maçına '500T' ile gitti

Güncelleme Tarihi:

Tuzlaspor, Fenerbahçe maçına 500T ile gitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 18:26

Spor Toto 2. Lig ekibi Tuzlaspor, Fenerbahçe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçı için Kadıköy'e, efsanevi 500T numaralı özel halk otobüsüyle ile geldi.

Haberin Devamı

Türkiye'de dün bir ilk yaşandı ve profesyonel bir futbol takımı, Ziraat Türkiye Kupası maçına belediye otobüsüyle gitti... Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Tuzlaspor, alt liglerde yer alan kulüplerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek amacıyla Fenerbahçe maçına '500T' numaralı özel halk otobüsüyle Kadıköy'e gitti.

Tuzlaspor, Fenerbahçe maçına 500T ile gitti
Futbolcular, teknik heyet ve yöneticileri taşıyan otobüs saat 18.15'te Tuzlaspor Tesisleri'nden Ülker Stadı'na hareket etti. Kırmızı beyazlılar otobüse Akbil kullanarak bindi. İstanbul'un en uzun otobüs hatlarından biri olan ve ortalama bir seferi 2.5 saat süren 500T numaralı otobüste kırmızı beyazlıların yanı sıra çok sayıda gazeteci yer aldı. Türkiye'de ilk kez gerçekleşen bu olayı görüntüleme yarışı otobüste zaman zaman izdiham yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Tuzlaspor, Fenerbahçe maçına 500T ile gitti
Tuzlaspor Başkanı Ahmet Çabuk otobüsün hareketinden önce yaptığı açıklamada, "Amacımız ekonomik sıkıntı yaşayan kulüplere dikkat çekmek ve alt liglerin halini dile getirmekti. 500T yıllardır hayatımızın bir parçası. Maça giderken bu hatla gidelim dedik, farkındalık oluşturalım dedik. Futbol kulüplerinin içinde olduğu ekonomik zorluğa, ligler arasındaki ekonomik farka dikkat çekmek istedik" dedi.
Tuzlaspor, Fenerbahçe maçına 500T ile gitti
Yolculuk sırasında bir de sürpriz yaşandı. Tuzlasporlu Nihat Yılmaz, kız arkadaşını otobüsün içinde arayarak evlenme teklifinde bulundu. Nihat, basın mensuplarının önünde Gaziantep'te bulunan kız arkadaşını telefonla arayarak evlenmek istediğini söyledi. Hemşirelik yapan Meltem Özdemir duruma çok şaşırdı ve sürpriz teklifi kabul etti.
Tuzlaspor, Fenerbahçe maçına 500T ile gitti
Kadıköy deplasmanına 500T ile giden Tuzlaspor, trafiğe takılmadan stada ulaştı. Tuzla'dan hareket eden otobüs Pendik'ten sonra E5'ten vazgeçerek TEM'e çıktı. Stada yaklaşınca bağlantı yoluna inildi ve 19.15 gibi stada ulaşıldı.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!