Tutsak son bölümde amcanın gözü döndü! 7. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Tutsak son bölümde amcanın gözü döndü 7. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 09:23

Tutsak son bölümü ile izleyicilerde şok etkisi yarattı. Amcasının kendisini para karşılığında bir eve hapsettiğini öğrenen Elif, masanın üzerinde yer alan paraları bir çırpıda ateşe vermiştir. Paraların yandığını gören amca, son bölümde Elif'i öldürmek için harekete geçmiştir. İşte, Elif'in köşeye sıkıştığı son bölüm ve Tutsak 7. yeni bölüm fragmanı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Tutsak son bölümü ile yine heyecan dolu sahnelere ev sahipliği yaptı. Son bölümde Bahadır'ın suçsuz bulunarak dışarı çıkarılması, ailesinde büyük bir sevince neden olmuştur. Elif'in gayretleri ile hapishaneden çıkmayı başaran Bahadır, Tutsak 7. bölüm fragmanında Elif'in sözleri karşısında havalara uçmuştur. Fakat bu durum Elif'e duygular besleyen Kenan tarafından görülmüştür. İşte, Tutsak 7. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar hakkında detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahadır’ın hapisten çıkması için Gürhan Ailesinin ses kayıtlarını polise veren Elif, Leman’ın radarına girer! Leman Elif’i kaçırması için amcası Mehmet’e yüklü miktarda para verir! Bir kez daha tutsak düşen Elif, zincirlerini kırabilecek midir?

Haberin Devamı

Elif’e zarar gelmesin diye içeri giren Bahadır için zorlu günler başlar. Ender, Bahadır’ın hapse girmesini ailesi adına fırsata çevirir. Bahadır için giderek çember daralmaktadır! Bahadır’ın suçsuzluğuna inanan Nazlı ailesini karşısına alır. Murat ise istediği bilgileri Elif’i kullanarak elde etmeyi başarır.

Elif attığı her adımı Bahadır’ın özgürlüğü için atmış olsa da gün sonunda kendi özgürlüğünden olacaktır!

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Elif ayakları üzerinde durmaya ve başka bir yerde iş bulmaya karar verir. Bu süreçte de en büyük destekçisi Bahadır olacaktır. Elif iş ararken bankadan haber gelir. Sadullah’a ait bazı şeyler unutulmuştur. Elif bunu Kenan Bey’e ulaştırmak ister. Fakat durumlar Elif ve Bahadır için tahmin edilemez bir hal alır.

İkili üzerlerinde Sadullah’ın parasıyla yakalanır ve Murat bu sefer Elif’in peşini bırakmayacaktır. Ta ki Bahadır Sadullah’ın katilinin kendisi olduğunu itiraf edene kadar.

BAKMADAN GEÇME!