Türk şirketleri dünyayı sigortalıyor

Güncelleme Tarihi:

Türk şirketleri dünyayı sigortalıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 10:52

Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda atağa geçen sigorta sektörü gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Özellikle yurt dışında da çok büyük anlaşmalara imza atan Türkiye şirketleri var.

Haberin Devamı

Doğan Sigorta CEO'su Selcen Gür konu ile ilgili yaptığı açıklamada “ Tüm dünya globalleşirken biz Türkler de boş durmuyor, dünyanın hemen her yerine uzanıyoruz. Birçok ülkede Türk şirketleri aynı ülkemizde olduğu gibi yüzlerce, binlerce insana sigorta hizmeti veriyor. Bunun en iyi örneklerinden biri de sigorta sektörü. Biz Türkiye'nin önde gelen yerel sermayeli sigorta brokerlerinden biri olarak Meksika'dan Brunei 'ye kadar tüm riskleri sigortalayabiliyoruz.

Bu iki örneği özellikle söyledim, çünkü her iki ülkede de Türk iş adamlarının menfaatlerini sigortalamış bulunmaktayız. Bulgaristan, Romanya, Kazakistan, Dubai gibi ülkelerdeki Türk iş adamlarının fabrika yatırımları, depoları da sigortalarımız arasında. Bunun yanı sıra talep ettikleri farklı yatırımlarının da sigortalarını yapıyoruz” dedi.

Selcen Gür açıklamasının devamında “Müşterilerimiz Türkiye dışındaki risklerini de buradaki riskleri gibi takip etmek istedikleri için bizde onları tek merkezden sigorta yönetimi sunuyoruz. Ve tüm dünyadaki menfaatlerini birebir, buradan takip ediyoruz.

Haberin Devamı

Bu sigortalamaların bir kısmında Türkiye'de de yerleşik olan uluslararası sigorta şirketleriyle iş birliği yapıyoruz. Diğer bir kısmını ise riskin bulunduğu ülkedeki yerel sigorta şirketiyle iş birliği yaparak çözümlüyoruz. Çok uzun zamandır bu hizmeti verdiğimiz için yurt dışındaki firmalarında ilk tercihlerinden biri haline geldik” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!