Tükeniş

TRABZONSPOR için bir gerçek var.

Haberin Devamı

Kadrosu ne peş peşe maçları ne de büyük karşılaşmaları kaldıracak kapasitede değil. Şampiyonlar Ligi sınavları, Beşiktaş ile Galatasaray maçları bordo mavili takımı tamamen bitirmiş. Alınan yenilgilerin yanısıra futbolcular beyin olarak da tükenmiş. Dün gece Gençlerbirliği karşısında bu çok net bir şekilde görüldü.
Yenen gollerden sonra Trabzonspor kendine gelebildi ama iş işten geçti. Bordo mavili takımın öne geçip, rahat oynayacağı ve galibiyete uzanacağı maçlar artık özlenir oldu.
Trabzonspor’da bir özgüvensizlik ve ürkeklik var. İkinci yarıda pozisyonlar bulundu ancak beraberlik bir türlü gelmedi. Bordo mavili takımda tuhaf işler yapılıyor. Volkan, pas vermek yerine anlamsız bir yerden gol atma sevdasıyla topları kaybediyor, Henrique kendine oynuyor. Tek derdi gol atmak ama takımı için bir şey yapmıyor. Sezon başından beri Trabzonspor’u sırtlayan Burak da olmayınca, Gençlerbirliği savunması çok rahat bir maç çıkardı. Onları zorlayan olmadı.

Haberin Devamı

Penaltıyı yarattı

Avni Aker’de peş peşe kaybedilen maçlar var. Artık tribünler de takım üzerinde etki yaratamıyor, onların da desteği sahadaki oyuncuları canlandırmaya yetmiyor. Trabzonspor büyük şokta. Bu şokun da uzun süreceği kesin. Maçın hakemi İlker Meral’e gelirsek. Yarattığı penaltıyla Trabzonsporlu futbolculara “Maça dönün” dedi bu durum biraz olsun onları canlandırdı. Ancak sonu gelmedi. Bu tabloyu seyrederken benim de aklıma futbolcular için “Daha önce neredeydiniz”, Şenol Güneş için ise “Huzurum kalmadı” şarkısı geldi.

Yazarın Tüm Yazıları