Trabzonsporlular’dan 61CELL’e büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporlular’dan 61CELL’e büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 15:27

Trabzonsporluların özel hattı 61CELL, bir ayda 10 bine yakın aboneye ulaştı

Haberin Devamı

Turkcell ve Trabzonspor arasında hayata geçirilen ve özel başlangıç numarası ile Türkiye’de ilk kez sunulan 61CELL kısa sürede yediden yetmişe tüm Trabzonsporluların cebine girdi.  Taraftarın yoğun isteği üzerine oluşturulan 61CELL’de abone sayısı 1 ayda 10 bini aştı. 

“Rengimiz Belli Hattımız Belli” diyen taraftarın 61 heyecanına ortak olan Turkcell’in, Trabzonsporlulara özel sunduğu 61CELL’e bordo mavililer büyük ilgi gösterdi. Taraftarın yoğun isteği üzerine, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen özel işbirliğinde abone sayısı bir ay gibi kısa sürede 10 bini aştı. Bir ay boyunca gelen talepler incelendiğinde en yoğun ilgi beklendiği gibi Trabzon’dan geldi. ‘’Bize Her Yer Trabzon’’ diyen bordo mavili taraftarların, Trabzon’dan sonra 61CELL’e en fazla ilgi gösterdiği şehirler ise İstanbul, Sakarya,
Bursa ve Kocaeli oldu.

‘61 SEVGİSİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİLER’
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün konuyla ilgili yaptığı açıklamada Trabzonspor taraftarının 61CELL’e yoğun ilgi gösterdiğini belirterek şunları söyledi: “Trabzonspor ve 61 sevgisinin ne olduğunu Trabzonlular bize bir kez daha göstermiş oldu. Biz de bu ilgiye karşılık olarak ayrıcalıklı tarifemiz Platinum’u 61CELL’lilere özel hale getirerek Fırtına 16GB Platinum tarifemizi taraftarların kullanımına sunduk.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!