Trabzonspor-BeÅŸiktaÅŸ maçı ertelendi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ertelendi
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 11:46

Spor Toto Süper Lig'de bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş maçı, kötü hava koşulları nedeniyle ertelendi.

Haberin Devamı

Doğu Karadeniz bölgesinde cuma gününden bu yana etkili olan kar yağışı futbolu da etkiledi.

Trabzon'da bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşması, ileri bir tarihe ertelendi.

Maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 15.00 sularında kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı.

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım ve yardımcıları saat 17.10'da stada gelip incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında havaya fırlatılan topun yere düştükten sonra kara saplandığı görüldü.

Her iki kulübün yetkilileri ve görevlilerle gün boyu temas halinde olan Türkiye Futbol Federasyonu, saat 17.30'da karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İLK AÇIKLAMAYI TRABZONSPOR YAPTI
Erteleme kararı ile ilgili ilk açıklama Trabzonspor Kulübü'nden geldi. Bordo mavililerin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Takımımız ile Beşiktaş arasındaki müsabaka olumsuz hava koşulları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

Haberin Devamı

TFF: MAÇ YARIN DEĞİL İLERİ BİR TARİHTE OYNANACAK
Türkiye Futbol Federasyonu da saat 18.20'de bir açıklama yaparak, karşılaşmayı erntelediğini resmen duyurdu. Açıklamada şöyle denildi:

"Karşılaşmanın oynanacağı Trabzon'daki Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki yaşanan elverişsiz hava ve saha koşulları, yapılan temizleme çalışmalarına rağmen yoğun kar yağışının devam etmesi, bu koşulların yarın da devam edecek olması ve iki kulübümüzün hafta içi oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası müsabakaları göz önünde bulundurularak; maçın hakemleri ile temsilcilerinin de görüşleri alınarak tatil edilen karşılaşma, federasyonumuz tarafından belirlenecek ileri bir tarihte oynanacak."

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ertelendi
Beşiktaş'ın geçen hafta Mersin İdman Yurdu ile İstanbul'da oynaması gereken karşılaşma da kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.

ÇİM SAHAYI YAPAN FİRMA UYARDI
Hüseyin Avni Aker Stadı'nın çimlerini yapan firmanın yetkilileri öğle saatlerinde stat yönetimiyle görüşerek, "Karları temizlemek için sahaya tekerlekli araç sokarsanız o çimler zarar görür ve bir senede düzeltemezsiniz" uyarısında bulundu. Bu ikaz üzerine stat görevlileri sahaya temizleme aracı sokmadı.

Haberin Devamı

ALBAYRAK: YARIN OYNANMASINA KARÅžIYIZ
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, yarın değil daha ileri bir tarihte oynanması konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Albayrak, "Maçın yarına ertelenmesine hem Trabzonspor hem de biz karşıyız. Maçın ileriki bir tarihte oynanması konusunda iki kulüp olarak anlaştık. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştük. Kendisi de teknik direktör Hami Mandıralı ile konuştu ve maçın ertelenmesi konusunda olumlu konuştu" dedi.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ertelendi
KAMERAMAN ARANDI!
Yayıncı kuruluÅŸun taÅŸeron kameramanları; Ä°stanbul'dan uçak kalkmadığı için Karadenizdeki tüm kameramanlara haber göndererek  akÅŸam Trabzon-BeÅŸiktaÅŸ maçının oynanma ihtimaline karşılık göreve çağırdı.  İstanbul'dan 30 kiÅŸilik canlı yayın ve kameraman ekibinin gelmemesi yüzünden zor anlar yaÅŸayan yayıncı kuruluÅŸ, çareyi Trabzon'da ve çevresinde yaÅŸayan kameraman ve montajcı çağırmakta buldu.Â
Trabzonspor-Beşiktaş maçı ertelendi
TRABZONSPOR BAÅžKANI GELEMEDÄ°
Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın da içinde bulunduğu İstanbul-Trabzon uçağı da iniş yapamadı ve İstanbul'a geri döndü.

Haberin Devamı

5 MAÇ DAHA ERTELENDİ
Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu yoğun kar yağışı nedeniyle 5 maçı ertelendi. İşte ertelenen maçlar:

Giresunspor-Vartaş Elazığspor (PTT 1. Lig)
Orduspor-Pazarspor (Spor Toto 2. Lig)
Yomraspor-Kemerspor 2003 (Spor Toto 3. Lig)
Ofspor-Manisa BÅžB (Spor Toto 3. Lig)
Trabzonspor-BeÅŸiktaÅŸ (U21 Ligi)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!