Timsah'ı Aslan kaptı

Güncelleme Tarihi:

Timsahı Aslan kaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 22:42

Sarı kırmızılı takım, yılın ilk transfer bombasını dün patlattı. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de peşinden koştuğu Bursaspor’un stoperi Serdar Aziz ile dört yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

GALATASARAY, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin de almak için büyük çaba serfettiği Bursasporlu Serdar Aziz ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Dursun Özbek ve Serdar Aziz, Türk Telekom Arena’da dün imzaları medya önünde attı.

G.Saray, Serdar için Bursaspor’a 4.5 milyon Euro’nun yanısıra Bilal Kısa, Furkan Öçal ve Sercan Yıldırım’ı da verdi.

Furkan Öçal’ın takastan haberi olmadığı öğrenilirken, Serdar Aziz’in işi önceki gece Özbek’in otelindeki iftarda bitirildi. Bursaspor Başkanı Ali Ay ve menajer
Haluk Canatar ile buluşan Özbek, flaş transferi yaptı.

YILDIZLAR SATILMAYACAK

BAŞKAN Özbek, futbol takımının teknik kadrosunu birkaç gün içinde açıklayacaklarını söyledi. Özbek, “Galatasaray’ı etkileyen birçok faktör var. Özellikle yarın (bugün) CAS’tan cevap bekliyoruz. Bu çerçevede Galatasaray’ın yeni antrenörüyle ilgili açıklamayı yapacağız” dedi. Özbek, 40 olan oyuncu sayısını UEFA anlaşması nedeniyle azaltmak zorunda olduklarını belirtirken, Sneijder, Muslera, Chedjou ve Podolski gibi isimlerin ise, satılmayacağını vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!