Tek başına 7 puan

Güncelleme Tarihi:

Tek başına 7 puan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 21:35

Bursaspor karşılaşmasının son dakikalarında attığı şık golle Beşiktaş’a 3 puan getiren Oğuzhan, bu sezonki 3 gol, 5 asistlik performansıyla siyah beyazlıların Süper Lig’de kazandığı 7 puanına doğrudan etki etti.

Haberin Devamı

OĞUZHAN Özyakup... Beşiktaş’ın bu sezonki parlayan yıldızı... Son olarak Bursaspor maçının 89. dakikasında şık bir golle Beşiktaş’ı galibiyete taşıyan Oğuzhan, bu sezon Kartal’ı adeta uçuruyor. Atiba’nın şık pasında Mert’i avlayan Beşiktaş’ın yıldızı, bu yılki 3. golünü yeşil beyazlıların ağlarına bıraktı. 

Daha önce 4-0’lık Gaziantep deplasmanındaki zaferde açılışı frikik ile yapan Ozi, 10. haftadaki 3-3’lük Kasımpaşa maçında da puanı getiren penaltıyı kullanan isimdi... Önceki gün Bursa’da yine sahne alan Oğuzhan Özyakup, 3 puanı Kartal’a getirdi...

HOCASINI MAHCUP ETMEDİ

BU sezon kritik gollere imza atan Oğuzhan, yaptığı asistlerle de adından söz ettiriyor. Ozi, bu yıl tam 5 kez arkadaşlarına gollük pas verdi. Henüz sezonun açılış maçında Mersin’de 5-2 gülen siyah beyazlılarda Oğuzhan, 3 asist yaparak galayı müthiş yapmıştı. Eskişehir’de 2-1 kazanılan maçta da 1 asiste imza atan Oğuzhan, 5-1’lik Antalya zaferinde de 1 asistle oynadı.
Yaptığı 5 asist ve 3 kez fileleri havalandıran Oğuzhan Özyakup, 11 hafta itibariyle ligde takımına kazandırdığı 7 puanla hocası Şenol Güneş’in ona duyduğu güveni boşa çıkarmadı.

Haberin Devamı

O GOLÜ İDMANDA ÇALIŞMIŞTIK

Şenol Güneş’in takımı bu pozisyonlar için özel olarak çalıştırdığını söyleyen Ozi, “Bize de bunları sahada uygulamak düşüyor” dedi.

BURSASPOR maçının kahramanı Oğuzhan Özyakup galibiyeti getiren son dakika golündeki pozisyonu idmanlarda çalıştıklarını söyledi. Şenol Güneş’in bu tarz pozisyonlar için takımı özel olarak çalıştırdığını anlatan siyah beyazlı yıldız, “Bize de bu tarz denemelerle bunları sahada uygulamak düşüyor” şeklinde konuştu.

Oğuzhan şöyle devam etti: “Baskıyı karşılayıp, atağa çıkıp risk alarak pozisyon aramak kolay olmadı. Cesur oynayıp hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Geçen yıl da Olcay’ın son dakika içinde attığı golle kazanmıştık.”

‘KAFAMIZ RAHAT’

“Önemli olan üç puan idi. Artık kafamız rahat. İlk oynayacağımız maça final gibi bakarak tek tek kazanıp yola devam edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!