Tatlı İntikam dizisi 16. bölüm yeni fragmanında şok eden itiraf!

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam dizisi 16. bölüm yeni fragmanında şok eden itiraf
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 10:03

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanları ile ekrana kilitliyor. Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Tatlı İntikam dizisinin yeni bölümünde Rüzgar'ın bilinmeyen bir sırrı ortaya çıkıyor. Pelin ve Sinan arasında neler olacak? Tatlı İntikam 16. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Pelin, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya! Tatlı İntikam 16. Bölüm 16 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!
Rüzgar, Sinan ile Pelin’i dedesinin durumundan sorumlu tutar. Özellikle Pelin’i suçlar. Dedenin hastalığıyla Rüzgar’ın geçmişi ile ilgili bazı gerçekler de ortaya çıkmaya başlar.

Sinan ve Bülent, restoran parasını ararken karşılarına yeni bir engel çıkar. Sinan ve Pelin bütün bu olanlara rağmen aşklarını yaşamaya çalışırken Pelin’i kötü bir son beklemektedir.

TATLI İNTİKAM 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 16. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sinan, Pelin'in gidişiyle yıkılır. Ama kolay pes etmeyecektir. Gerekirse Paris’e gidecek ve Pelin’i kolundan tutup geri getirecektir. Pelin de Sinan’dan ayrı kalmayı göze alamaz ve yoldan geri döner. Pelin ve Sinan barışır, ama Pelin'in dönmesi Sinan ve Rüzgar'ın oyununa dahil olması demektir. Pelin'in yüzleşmesi gereken birisi daha vardır. O da babasıdır! Evcilik oyunun devam etmesi, Rıza’nın varlığı iki aşığa rahat bir nefes aldırmayacaktır.

BAKMADAN GEÇME!