Survivor'da kim elendi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda kim elendi Dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2017 00:17

Survivor dün akşam nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesi ve eleme konseyiyle izleyici karşısına çıktı. Kısa bir süre sonra 2017 sezonunu tamamlayacak olan Survivor’da bir isim elenerek Kıbrıs finalini görme şansını kaybetti. Peki, dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da dün kim elendi?

Haberin Devamı

Survivor’da Kıbrıs finali için için geri sayım başladı. Artık bireysel oyunların yapıldığı Survivor’ın dün akşam ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Ünlüler yarışmacısı Sema finali garantilediği için, Ogeday ise 16 Haziran akşamı oynanan dokunulmazlığı kazandığı için dün akşamki mücadele yer almadı. İlhan Mansız, Serhat Akın, Sabriye ve Adem dörtlüsü arasında geçen dokunulmazlık oyununun galibi İlhan Mansız oldu. Böylece sms’e İlhan Mansız, Serhat Akın, Sabriye üçlüsü kaldı. Peki, Survivor’da dün kim elendi?

Finale son bir haftadan az bir süre kala artık eleme ve dokunulmazlık oyunları hızlanmaya başladı. Dün akşam gerçekleştirilen Survivor dokunulmazlık oyununun ardından konseye kalan isimler otomatik olarak Serhat Akın, Adem ve Sabriye oldu. SMS oylamasının ardından en az oyu alarak Survivor’a veda eden isim Sabriye oldu.

Haberin Devamı



SURVİVOR'DA KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor büyük finale sadece 5 gün kaldı. Yarışmacıların büyük bir heyecanla beklediği final akşamına az bir zaman kala oyunlardaki streste artıyor. Planlanan takvime göre, Survivor finaline sadece 5 gün kaldı. Bu akşamki oynanacak oyunun ardından bir yarışmacı daha adaya veda edecek. Kıbrıs Finali'nde 4 yarışmacı final koltuğuna oturacak

BAKMADAN GEÇME!