Survivor 2017'de büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de büyük ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 00:16

Survivor 2017'de bu akşam nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen ve dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da bu akşam büyük ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı Acun Ilıcalı'nın ödülü açıklamasıyla adeta kendilerinden geçtiler. Survivor'ın sonlarına yaklaşılmasıyla birlikte oyunlarında zorluğu artıyor. Peki, Survivor 2017'de büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da heyecan fırtınası izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam büyük ödül oyunuyla karşı karşıya geldiler. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da adeta sevinçten çılgına döndü. Zaman geçtikçe ödül oyunlarının kalitesi de artmaya devam ediyor. Oldukça zorlu parkurda yarışan iki takım yarışmacıları, son nefeslerine kadar mücadele ettiler. Peki, Survivor 2017'de büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

BÜYÜK ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI

Survivor 2017'de bu akşam iki takım yarışmacıları da oldukça zorlu bir parkurdan geçtiler. Yarışmacıların en sevdiği oyun olan ödül oyununda bu akşam yine harika bir ödül açıklandı. Acun Ilıcalı yarışmayı kazanan takımın jet'e atlayıp Küba'ya gideceğini söyledi. Küba'ya giden yarışmacılar bir gün boyunca şehri gezecek ve güzel bir otelde konaklayacaklardı. Toplamda 10 olanın kazanacağı ödül oyununda ünlüler takımı adeta rüzgar gibi esti. 3 kişi kalan gönüllüler takımı oldukça zorlandılar. Ünlüler takımı müthiş ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor'da dün akşam nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. İlk oyunu kaybeden Gönüllüler aralarından bir ismi daha potaya çıkarmamak için mücadele verdi ve Ünlüler'i yenilgiye uğratmayı başardı. Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Sabriye aldı. Çoğunluk oyuyla Adem, Sabriye'nin oyuyla ise İlhan Mansız oldu.

İlk oyunu Gönüllüler kaybetmiş, çoğunluk kararıyla Gökhan ve Bireysel dokunulmazlık kolyesini alan Berna'nın ismini vermesi nedeniyle Elif ilk eleme adayları olmuştıu. Böylece Elif, Gökhan, Adem ve İlhan sms oylamasına kaldı. Survivor'dan elenecek ismi ise halk oylaması belirledi. Sms sıralamasında en düşük oyu alan Gökhan, Survivor'da veda eden yarışmacı oldu.

3 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda oldukça zorlu bir parkur yarışmacılarla buluştu. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununun ilk etabını müthiş bir mücadeleyle kazanmasını bildi. Oyunun ikinci etabında ise gönüllüler takımı geriden gelerek oyunu aldı. Kritik oyun final etabına kaldı. Oyunun final etabını ünlüler takımı kazandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı ikinci oyunu da alıp bu hafta gönüllüler takımından bir kişinin gitmesini istiyor.

Haberin Devamı

Gönüllüler takımının kendi arasında yaptığı bireysel dokunulmazlık ise Berna'nın oldu. Ada konseyinde adı en çok yazılan Gökhan ve Berna'nın adını verdiği Elif, Survivor'da eleme adayları olarak belirlendi. Buna göre haftanın ilk eleme adayları Gökhan ve Elif oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!