Stoch'u göklere çıkardılar

Güncelleme Tarihi:

Stochu göklere çıkardılar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2016 10:57

Spor yazarları, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında Grasshoppers'ı evinde 3-0 mağlup ettiği maçta 2 gol birden atarak dikkatleri üzerine çeken Miroslav Stoch'u övdü.

Haberin Devamı

İşte spor yazarlarının Stoch hakkında yazdıkları;

Faik Çetiner: Fenerbahçe’ye büyük ümitlerle transfer edilen ve daha sonra kiralık verilen Miroslav Stoch, dün gece mükemmel goller attı. Slovak oyuncu, bu sene bu takımda çoğu maçta kurtarıcı rolüne soyunabilir.

Erman Toroğlu: İyi bir Volkan Şen de devreye girerse Stoch'tan da yeteri kadar faydalanılırsa renkli bir Fenerbahçe ortaya çıkar. Fenerbahçe'nin noktası kaleye şut atmaktı. Stoch bu işi yapacak, öyle göküyor.

Ersin Düzen: Stoch’a da ayrı bir paragraf açmak gerek... İlk golü şıktı ancak ikinci golü jeneriklikti.

Halil Özer: Kısa ve öz oynadı. Kendi imzasını taşıyan goller attı. Özelikle ikinci gol müthişti. Bu görüntüsü ile vazgeçilmeyecek bir oyuncu sinyalleri verdi. Yeni hocanın daha ilk maçta gözüne girdi. Yani bu seneyi Anadolu’da değil, İstanbul’da geçirir.

Haberin Devamı

Sedar Ali Çeliker: Stoch, böyle alan ve şut imkanı bulunca iş yapar. Bunca aradan sonra vuruş kalitesinden bir şey kaybetmediğini gösterdi. Volkan Şen’i zorlar.

Ömer Üründül: Dün gece en büyük performansı, aldığı kısa sürede Stoch gösterdi. 4-3-3 sisteminde Volkan Şen takıma girdikten sonra ve ayrıca bana göre Stoch da iyi çalışırsa tam Advocaat'ın istediği kanat oyuncuları olacak.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!