Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı bugün saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'lerde kimler var?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı bugün saat kaçta hangi kanalda Muhtemel 11lerde kimler var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 11:34

Süper Lig heyecanı Yeni Malatyaspor Galatasaray maçıyla devam ediyor. İç sahasındaki başarısını dışarıda son 3 maçtır gösteremeyen Galatasaray, Lig'in 16. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. Peki Ali Palabıyık'ın yöneteceği Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler kimler? İşte Yeni Malatyaspor Galatasaray maçının detayları!

Haberin Devamı

Yeni Malatyaspor ile Galatasaray ilk randevuda. Galatasaray, Süper Lig’de bugün oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor ile ilk kez karşı karşıya gelecek.Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray, bugün deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 15 haftada sarı-kırmızılılar 32 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Peki Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Malatyaspor ise 16 puanla 13. sırada bulunuyor. Galatasaray, ligde son olarak evinde T.M. Akhisarspor’u 4-2 mağlup ederken Malatya ekibi ise Göztepe’ye 3-2 mağlup oldu.

Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'in 16. haftasında bugün Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 16. haftasında bugün Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Haberin Devamı

Yeni Malatya Stadı'nda saat 16.30'da oynanacak karşılaşmayı, hakem Ali Palabıyık yönetecek. Süper Lig'de 32 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Mariano Filho, Tolga Ciğerci ve Iasmin Latovlevici bugün forma giyemeyecek.

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı 17 Aralık Pazar günü saat 16:30'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Öte yandan, Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi Maicon Roque, Papa Alioune Ndiaye ve Sofiane Feghouli sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Galatasaray, Süper Lig'deki son 3 deplasman maçından puan çıkaramadı. Sarı-kırmızılılar, 10. haftada Trabzonspor'a (2-1), 12. haftada Medipol Başakşehir'e (5-1), 14. haftada ise Beşiktaş'a (3-0) yenilmekten kurtulamadı. Diğer yandan, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Sivas Belediyespor'a karşı oynamayarak kırmızı kart cezasını dolduran Bafetimbi Gomis, bugün takımdaki yerini alabilecek.

MUHTEMEL 11'LER

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Cissokho, Dening, Azubuike, Rahman, Pereira, Turgut Doğan, Boutaib

Galatasaray: Muslera, Denayer, Maicon, Serdar, Linnes, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Belhanda, Yasin, Gomis

Galatasaray, deplasman kabusunu Malatya’da sona erdirmek istiyor

Haberin Devamı

Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte son 3 deplasmandaki kötü seriyi bitirmek istiyor. Süper Lig’in 16. haftasında Galatasaray, bugün saat 16.30’da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Liderliği bırakmak istemeyen Aslan, devre arasına kadar puan kaybetmek istemiyor. Sarı-kırmızılılar, ligde son 3 deplasman karşılaşmasında sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Galatasaray, Trabzonspor’a 2-1, Medipol Başakşehir’e 5-1 ve Beşiktaş’a da 3-0 mağlup oldu. Malatyaspor müsabakası ile deplasmandaki kötü seriyi bitirmek isteyen sarı-kırmızılılar, aynı zamanda devre arasına kadar da puan kaybı yapmamayı hedefliyor. Galatasaray, bu maçlarda toplam 10 gol yerken, sadece iki gol atabildi.

Haberin Devamı

Gomis oynayabilecek
Akhisarspor karşılaşmasında Mustafa Yumlu’ya yaptığı hareket sonucunda kırmızı kartla oyundan atılan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Profesyonel Disiplin Kurulu’nun verdiği 1 maçlık cezayı Türkiye Kupası’nda Sivas Belediyespor karşılaşmasında tamamladı. Teknik Direktör Igor Tudor’un görev vermesi halinde Gomis, yine takımın en önemli gol silahı olacak. Gomis, ligde geride kalan 15 haftada 14 kez rakip fileleri havalandırdı.

3 futbolcu sınırda
Galatasaray’da Yeni Malatyaspor karşılaşması öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda Maicon, Badou Ndiaye ve Sofiane Feghouli, Malatya karşısında sarı kart görmesi halinde gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Göztepe müsabakasında takımını yalnız bırakacak. Sakatlığı devam eden Latovlevici, Mariano ve Tolga Ciğer ise mücadelede forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Düdük Ali Palabıyık’da
İki takım arasında oynanacak mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak. Ali Palabıyık, kariyerinde 14 kez Galatasaray maçlarında düdük çaldı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu müsabakalarda 7 kez galip gelirken, 4 kez mağlup oldu. 3 kez de berabere kaldı. Palabıyık, bu mücadelelerde Galatasaraylı futbolculara 41 sarı ve 4 kırmızı kart gösterirken, rakipleri ise 38 sarı ve 2 kırmızı kart ile ceza ile cezalandırdı.

İSTATİSTİKLER

İki takım tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Süper Lig'de lige o sezon yükselen takımlara karşı oynadığı son sekiz maçın yedisini kazandı. Galatasaray sadece Karabükspor deplasmanında mağlup olmuştu. Galatasaray, ligde son sekiz maçtır arka arkaya aynı sonuçla sahadan ayrılmıyor. Sarı kırmızılılar geçen hafta Akhisarspor'u 4-2 mağlup etmişti.

Haberin Devamı

Galatasaray son üç deplasman maçında sahadan yenik ayrıldı ve bu maçlarda toplam 10 gol yerken sadece iki gol atabildi. Galatasaray en son Ocak - Nisan 2011 arasında arka arkaya dört deplasmanda yenilmişti. Bu sezonun ilk 11 haftasında dokuz gol yiyen Galatasaray, son dört haftada 10 gol yedi. Evkur Yeni Malatyaspor, ligde beş maçtır kazanamıyor ve bu maçların dördünde gol atamadı. Bu sezon Süper Lig'de iç sahada Yeni Malatyaspor'dan daha az puan toplayan sadece iki takım var: Alanyaspor & Karabükspor. Bu sezon ligde en fazla ikili mücadele ve hava topu mücadelesi kazanan takım Yeni Malatyaspor.

Galatasaray bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan ve rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşantakım. Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de iç sahada öne geçtiği iki maçı da kazanırken, geri düştüğü beş maçta da galibiyet elde edemedi. Bu sezon Süper Lig'de attığı goller ile gol beklentisi arasında en büyük farka sahip olan takım Galatasaray. Çektiği şutların kalitesine göre 23.2 gol beklentisine sahip olan Galatasaray, ligde 33 gol buldu. Galatasaray bu sezon ligin en fazla isabetli şut atan takımı. Yeni Malatyaspor ise bu alanda ligde en kötü ikinci takım. Emanuel Dening, Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de iç sahada attığı son beş golün üçüne direkt katkı yaptı. Galatasaray'ın deplasmanda attığı son dört golün üçü Bafetimbi Gomis'ten geldi. Bafetimbi Gomis bu sezon ligin en golcü oyuncusu. Yeni Malatyaspor'un golcüsü Khalid Boutaib, Gomis'in yarısı kadar gol atmasına rağmen, takımına Fransız oyuncu ile aynı puanı kazandırdı. Younes Belhanda bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan oyuncu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!