Bak futbolu kirleten kardeşim...

Sahaya giren, futbol sevmeyen kardeşim...

Haberin Devamı

 Yaptığın hareket ne Volkan Bayarslan'a ne Trabzonsporlu futbolculara ne Trabzon halkına ne de Fenerbahçeli futbolcularaydı.

Yaptığın hareket ülkemiz futbolunun maalesef dünya futbolunda oluşturacağı yaradır. Ve görünen o ki bu yarayı sarmak zor olacak.

Maça gelecek olursak... Beşiktaş'ın 2 puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında dengelerin değişmesi ile yarışa tekrar dahil olmak için kazanmak zorunda olduğu bir maça çıktı F.Bahçe..

F.Bahçe'nin G.Saray maçı ile başlayan kadro ve oyun şekli dün de sahadaydı. Trabzon ise beklentilerimizin dışında ofansif bir takımla sahadaydı. Hami hocanın cesareti olarak düşünülebilecek bu noktada bence atlanılan taraf şuydu: Maç kondisyonundan uzak, 5-6 futbolcu ile sahaya çıkarsan bu kadro ile 90 dakikayı bitiremezsin. Bırakalım 90 dakikayı ilk 30 dakika sonunda yürüyen bir Trabzon vardı.

Haberin Devamı

AVANTAJ FENERBAHÇE
Aradaki puan farkının 3'e inmesi ve Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin fikstürlerine bakarsak iki hafta önce dediğim gibi, yarış son haftaya kadar devam edecek.

Bu yarış içerisinde görünen o ki, Fenerbahçe takımı avantajlı.

'Neden' diye sorarsanız... Rakibinin oynayacağı zorlu maçlar ve kendisinin oynayacağı nispeten kolay maçlar.

'Neden' diye sorarsanız... Tecrübe, soğukkanlılık, baskının üstesinden gelme ve zor maçları oynama kapasitesi olarak da bir adım önde Fenerbahçe...

Hele ki dün oynanan Trabzonspor maçındaki özgüven ve rahatlıkları Fenerbahçe'nin yakaladığı ivmeyi sürdüreceğini gösteriyor.

MAÇIN KIRILMA ANI
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı'nın bu kadroyu sahaya sürdüğü an kırılma anıydı.

Yazarın Tüm Yazıları