Yeni hedef lige tutunma

Bugün bir kez daha görmüş olduk. Kontra atağa iyi çıkan her takım Adanaspor'u çok rahat mağlup edebilir. Stoperler kenara açılsın, diğer oyuncular hareketsiz bir şekilde rakip yarı alana yerleşsin, iki stoper aralarında pas yapsın ve biz de Adanaspor'un baskılı oynadığını zannedelim. Kaptırılan her top da rakibe gol fırsatı olarak geri dönsün. Kusursuz bir plan(!) ve harika bir rakip(!) analizi...

Haberin Devamı

Altınordu ne istediyse o oldu. En iyi yaptıkları iş kanat oyuncularını savunma arkasına sarkıtmaktı. Adanaspor'un bekleri Gökhan Süzen ve Berkan da işlerini epey kolaylaştırdılar. Ayrıca eksikleri nedeniyle stoper pozisyonunda sıkıntı yaşayacaklarlarını düşünüyorduk. Ancak Magaye'nin en uçta oynaması ve ilginç Alpay tercihi nedeniyle rakibi zorlayamadan fark ikiye çıkmıştı bile.

Daha kaç maçta Gökhan Süzen'in kanadından gol yenmesi ve daha kaç maçta Magaye'nin el freni olması gerekiyor kızağa çekilmeleri için? Neden bu oyuncuların yeri her zaman hazır, anlamak mümkün değil.

Futbolculara da birkaç şey söylemezsek olmaz. Aylarca maaş alamayan takımların futbolcuları bile sizlerden daha istekli oynuyor. Şapkanızı önünüze koyun ve düşünün biraz. Küme düşmesi kesin gözüyle bakılan Gaziantepspor ve Manisaspor futbolcularından hiçbir fazlanız yok. Onlar bile sizlerden daha fazla çaba sarf ediyor.

Haberin Devamı

Altınordu'daki her oyuncunun sizlerden daha hızlı ve daha güçlü olması sizler için hiç mi bir şey ifade etmiyor? Kötü performansınızdan dolayı aldığınız tepkilerden sonra sürekli tribünle atışmalarınız ise ayrı bir rezalet. Kulüp içerisinde disiplinsizlik sürdüğü sürece kötü sonuçlar beraberinde gelecek.

Şampiyonluk hedefi ile başlanan sezonda an itibarı ile kümede kalma hesapları yapılıyor. Emeklerinize sağlık(!)

Yazarın Tüm Yazıları