SON DAKÄ°KA ÅžANSI

Spor Toto Süper Ligin 26. Haftasında evinde Teleset Mobilya Akhisarspor'u ağırlayan Gençlerbirliği son dakikada bulduğu golle sahadan bir puanla ayrılırken, uzun zaman sonra haftayı yeniden düşme potasında kapattı.

Haberin Devamı

Maçın ilk yarısına Akhisar'ın oyunu Gençlerbirliği'nin rakibini seyretmesi, ikinci yarısına ise Akhisar'ın geri çekilip Gençlerbirliği'nin topla oynamasına izin vermesi hakimdi. Oyuna yön veren ekip Ege temsilcisi olurken ev sahibi Gençlerbirliği rakibin izin verdiği ölçüde topla oynayabiliyordu. Ve bu oynamalarda da organize bir ataktan eser yoktu. Yaratıcı oyuncu Sessegnon'un çok fazla olmasa da bireysel çabaları hücumda etki yaratıyordu, bunun dışında genellikle doldur boşalt topları, kırmızı-siyahlıların atak girişimlerini oluşturuyordu. İkinci yarının başında Palitsevich'in kafa vuruşu direkten dönse de ve kaleyi bulan şut sayısı artsa da organize atak yapamıyordu başkent temsilcisi.

Yine Aydın

ÂYaza yaza defterleri, söyleye söyleye dilimizde tüyleri bitirdiÄŸimiz Aydın Karabulut'un varlık gösterememesi sorunu, bu karşılaÅŸmada da alkaraların en büyük sıkıntılarından biri oldu. Bunu söylemek belki benim haddime deÄŸil ama GençlerbirliÄŸi U21 takımında Ali Eren DaÅŸdemir diye çok iyi bir kanat oyuncusu var, alın Aydın yerine onu oynatın. Eminim en az Aydın Karabulut kadar varlık gösterecektir. Ayrıca taraftarın toleransı ve hoÅŸgörüsü de daha fazla olacaktır. DediÄŸim gibi bu sadece kendimce bir öneride bulunuyorum.

Haberin Devamı

Ümit Özat ve Değişiklikleri

ÂDakikalar 32'yi gösterirken dördüncü hakemin yanında Manu görüldü, herkes "Aydın çıkıyor oh be" diye düşünürken, sürpriz o da ne defansın bel kemiÄŸi Luccas Claro'nun numarası yandı tabelada. Hoca Luccas'ın sarı kartı olduÄŸundan kırmızı görmemesi için çıkarma kararı aldı diye düşünebiliriz, lakin sahada Aydın gibi bir etken varken Luccas'ı oyundan almak için biraz daha bekleyebilirdi. Bunun dışında yapılan Serdar Özkan, Khalili deÄŸiÅŸikliÄŸi de ÅŸaÅŸkınlık yarattı. Uzun zaman sakatlıktan oynayamamış Serdar'ın, takımın geride götürdüğü böylesine kritik bir karşılaÅŸmada oyuna alınması da hataydı. Ve Aydın'a 68 dakika sabretmek de Ãœmit Özat'taki sabrın ne denli büyük olduÄŸunun bir göstergesi. Hoca Alanyaspor maçında oturmuÅŸ takımı deÄŸiÅŸtirerek o havanın bozulmasına sebep oldu ancak tekrar o kadroyu kurarsa iÅŸler iyiye gitmeye baÅŸlayacaktır.

Haberin Devamı

Maçın Adamı: Hopf

ÂKarşılaÅŸma 1-0 Akhisar'ın üstünlüğüyle giderken ikinci yarıda yaptığı %100'lük iki gol pozisyonundaki baÅŸarılı hamleleriyle farkın açılmasını engelledi ve GençlerbirliÄŸi'nin sahadan bir puanla ayrılmasında en önemli isim oldu. Bu arada çok yakında kendisiyle bir röportaj gerçekleÅŸtireceÄŸiz, bunun müjdesini de vereyim.

Gençlerbirliği 95 Yaşında

ÂBu haftayı GençlerbirliÄŸi için ayrıcalıklı kılan bir diÄŸer etken de kulübün kuruluÅŸ yıl dönümü olması. 1923 GençlerbirliÄŸi Taraftarlar DerneÄŸi ve Seymenler Grubu önderliÄŸinde, GençlerbirliÄŸi taraftarları önce tesislere sonra da kulübün kurulduÄŸu yer olan Ankara Atatürk Lisesi'ne giderek saat tam 19.23'te kutlama yaptılar. DoÄŸum günün kutlu olsun cumhuriyetin cumhuriyetle yaşıt takımı !

Yazarın Tüm Yazıları